Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abimin 2022 maaşı reddedildi/feshedildi. Yeniden gelir hesabı yaptıracağız..?

Cgdmm93

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Abimin 2022 maaşı istanbuldan tekirdaga taşınmamız ve ablamın evlenmesiyle reddedildi/feshedildi.
Ben kaydımi İstanbul'dan Tekirdağa aldırmamistim. Şimdi aldırdım ve tekrar başvuru yapacağız.

Üniversite okuyorum ve özel yurtta kalıyorum aylik 650 tl ödüyorum. Ama 2022 de bildiğim kadarıyla giderler hesaplanmadigindan bu hiç bir anlam ifade etmiyor. devlet bursu almiyorum ancak özel olarak türk eğitim vakfından burs alıyorum. Bu da gelir olarak sayılır mı ? Soylemeli miyim ?

Cgdmm93 ilçe dışına taşınmanız sebebiyle 2022 aylığı kesilmiştir. yeni ikametiniz olan ilçenin kaymakamlığında bulunan vakfa (SDYV) gidip abiniz başvurusunu yapsın. eger hanede kişi başına düşen aylık gelir 423,58 TL altındaysa 2022 aylıgı baglanacaktır. aksi durumda baglanmaz.
siz de abinizin kaldığı eve ikametinizi aldırmışsınız. siz de gelir hesabına dahil edilirsiniz. aldığınız burs da gelir hesabına dahil edilecektir.
2022 aylıgında emsal kira bedeli hariç hiçbir gider toplam hane gelirinden düşülmez. eger kirada oturuyorsanız, emsal kira bedeli toplam hane gelirinden düşülür.

Üst Alt