Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abimin 2022 ptt kartı yıpranmış, adım görmüyor. Yenisi çıkarmak için ne yapmalıyım?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Abimin 2022 ptt kartı yıpranmış, ATM görmüyor. Yenisi çıkarmak için ne yapmalıyım?

Merhaba. Arkadaşlar. Abimin ptt kartı yıpranmış ve atm görmüyor. Her zaman ptt'nin içinden şubeden çekiyoruz. Atm'ye takınca işlem yapmıyor ve haliylede karta şifre alamadık. Şimdi 7 Haziranda maaş almaya giderken maaşı aldıktan sonra yeni ptt kartı için talepte bulunsam bana bu kartın yenisi ne zamana ulaşır? Teşekkürler.

benden ne gibi bir evrak isterler? PTT Kart Başvurusu esnasında?

kimlik fotokopisi başka evrak istemezler

arkadaşlar 7 haziranda yeni ptt kart için başvuru yaptık bize 15 gün içinde yenisi gelir dediler. Bugün 16. gün ve daha haber yok. Sizce daha ne kadar beklemeliyiz? NE kadar sürede kartımız elimize ulaşır? Aydınlatırsanız sevirinim. İyi günler..

20.gün ve ses seda yok...

Loris ben Subat- 25- 2013 tarihinde basvurdum hala gelmedi dun yeniden sormak icin gittigimde ise mudure kadar ciktim ama maalesef ancak basvuruyu yenileyebileceklerini soylediler..

teşekkür ederim cevabın için bekleyeceğiz mecburenn..

Arkadaşlar 15 gün dediler 1 ay oldu ve hala gelmedi. Sizce ne zaman gelir? Aydınlatırsanız sevinirim.

ferhat1965;
geldiğinde bilgilendirirseniz sevinirim..

40 gün oluyor daha ses yok seda yok. Acaba 144'ü mü aramalı? Yoksa ptt'yi mi? Sizce bu numaraları aramam bana kartın ne zaman geleceği konusunda bilgi verir mi? Çünkü 15 gün içinde gelir demişlerdi..

Loris ben az once aradim kart henüz basilmamis ama isleme alinmis ve adresinize gelir dediler..sende ptt.ye acip sorabilir bilgi alabilirsin memur senden tc no.istiyor ve sana yaniti veriyor...Numarasi 444.17.88

bizimki gelmis adreste bulamamislar ptt merkezindeymis. Pazartesi aliriz sagolasin ferhat kardes :)

Hep Yalan Adreste bulamamislar mis herkese de ayni seyi soyluyorlar neyse Hayirlisi Loris:))

Üst Alt