Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abimin bana şiddet uygulamasını gururuma yediremiyorum

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
122
beni çok üzdüler 6 yıl önce ilacı bırakmıştım saldırganlık olmuştu saldırdığımda hemen polisi aradılar polis geldiğinde hastaneye götürdüler çok polis çağırdılar polis hacettepeye ikinci kez yatırdı benim üzüldüğüm şey abim askerlikten geldi o kadar taşkınlık yaptı ki anlatamam

babamı dövüyordu vuruyordu kırıyordu ve buna rağmen polis çağırmıyorlar dı gücüme giden nokta işte bu hakkımı helal etmiyorum ta rüyalarıma yansıyor üzüyor abim beni rüya da bende ona beddua ettim ne yapayım o bana etti o da bulsun dedim artık ilacımı hiç bırakmıyacağım paranoid şizofreni hastasıyım doktor en güçlü ilaç bu dedi ilerde daha iyisi çıkarsa onu vercez dedi hadi bakalım hayırlısı klozapin alıyorum

Ahmet arkadaşım sen ilacını bırakma zamanla saldırganlığında geçer.Ailen tarafından bak bi de zorlu bi süreçten geçiyolar iki kardeşin saldırganlığı ve tak başlarınalara mücadele ediyolar,ellerinde başka bi çözüm yolu olsaydı polisi çağırmazlardı.

Onların bu zorlu süreçlerinde mecbur kaldıkları bişeyden dolayı suçlama,kendini üzmeden ilaçlarını aksatmadan hayatını rayına oturtmaya çalış.

şimdi saldırganlık yok o öncedendi şükür atlattım beni üzen abim taşkınlık yaptığında polisi çağırmamaları niye ben bağırınca üveymiş gibi davranıyorlar neyse ben gideceğim zaten kendi mekanıma

geçmiş olsun. bu üzüntünü ailenle konuştun mu

dargınım dedim evet halama dedim babama dedim babam hıçtamadı halam başka konu açtı annemi 1 yaşında kaybettim anne yoksa bazı şeylerde yok oluyor ille de anne

Son düzenleme:
Annemi bir yaşımda kaybettim

24 yaşındayım 1 yaşında annemi kaybettim ama hastalık olduğu için o benim annem değil diyiyorum ben insan olamam az kaldı cinler alemine gideceğim

Üst Alt