Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abimin omuriliğinde mikrop veya su olduğunu tespit ettiler. Felç olabilirmiş..?

ugurmutlu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selm arkadaslar

gecenlerde abim mac yaparken sol tarafina dusmus ve hastnede suan ayaginin birisi biraz hareket edior kolunun biri de tam hareket ve birinde uyusukluk var bacaklarini hissetemior dogru duzgun
doktorlAr omur iliginde mikrop veya su oldugunu tespit edior ama tam olarak cozemedilerrr ve beyinden giden damar omurilige kan dolasimini engellior
tedavi sonuc verirse ayaga kalkar vermezse felc kalir dior

bilgisi olanlar lutfen yazsin tsk ediyorum simdiden

İyi bir beyin cerrahisine gidin, gerekli mr film ve tetkikleri yapılsın, tam teşhis konulsun tedavisi yapılsın.Aksatmayın sakın, yatsın ileşir hesabı ,erken tedaviyle ileşir abiniz geçmiş olsun.

bence abinizi araştırma hastanesinde tedavi ettirin derim yada üniversite hastanelerinde.. çok geçmiş olsun.

.RABBİM ŞİFA VERSİN..

faruk34;

Abim Suan hastanede beyin cerrahide bakti beyin cerrahi diorki beyinden giden damar omur iligine kan dolasimini saglamiyor diyor ama bir yandan fiorki omur iliginde biseyler oldugunu soluyorlar kendileride tm olarak tespit edemiorlar suan fizik tedavide hareket etmesi icin yurutmeye calisiorlar

ayrica saol tsk ediyorum arkadasim

kaderimsee çekerim..;

AFyonda arastirma hastanesinde saten ne olduunu tespit edemiyorlar tam olarak net cvpveremeiorlarrrr amin rabbim cumlemize sifa versin tsk ediyorum

Çok geçmiş olsun. Bence böylesi kritik bir konuda bir de İstanbul ya da Ankara'da iyi bir hastaneye/doktora görünün. Evet, fizik tedavi önemlidir ve fayda sağlar, ama teşhisin tam olarak konması ve tedavinin belirlenmesi çok çok daha önemlidir. Oradaki doktorlardan kaçan bir durum varsa, başka bir doktor sorunuyakalayabilir...

Öncelikle büyük geçmiş olsun.İnsan sağlığı gerçekten çok önemli ve üstünde durulması gereken bir konu bende bülent beyin değindiği konu üzerinde durmak istiyorum Allahın şifayı nerden ve kimden vereceği belli olmaz ama imkanınız varsa maslak acıbadem hastanesine gösterin abinizi tekrardan geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

diyarbakırlı;

eywallah saolasin teşekkürler ederim kardesss peki bilindik bir hastane varmi bu konuyla ilgilenen

Fizik geçiçi cözüm, tam teşhis konması için donanımlı bir hastaneye yatması lazım.Omurilikte belki birşey yoktur beyin de değerlendirilmeli, bu şikayetlere bağlı bir sürü hastalık var.Abinizin düşmesi belki tesadüf olabilir, maçta olmasa merdivenden inerken düşecekti belki,kolunda uyuşukluk olduğuna göre hasar boyun seviyesinde görünüyor, ilaçlı boyun mr ı çekildimi ?Ben doktor değilim ama fizikle oyalanmayın teşhis teşhi teşhis biz bu hikayeleri cok yaşadık, başka bir beyin cerrahisine gidin elinizdeki filmlerde.

mr cekildi sonuc yok tekrar cekilcek pzrtesi bu durumla ilgili tm donanimli hastanemiz mevcutmu

Mr başka merkeze çektir, çünkü bazı mr ların tesla gücü düşüktür, zaten çekim uzun sürer, birde çekilen filmler karartılı olmasın, işini bilen doktorlar film kalitesiz çekildimi geri yollarlar, bazı doktorlar var filmden anlamazlar sadece mr raporuna bakarlar.emg yaptırdınızmı, sinirleri ölçen tetkik

Üst Alt