Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abinin eşi ÖTV'siz alınan aracı kullanabilir mi?

maulucecen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
abinin eşi engelli aracını kullanabilirmi akrabalık derecesi nedir.

Bu arada benim bir tereddütümü belirtmek isterim. 3.dereceye kadar kullanabilecek ama bunlar kullanırken engellinin araçta olması gerekiyormu ? Yoksa bunlar mesela eş tek başına kullanabilecekmi ? Ayrıca bu kan hısımlığı bir denetim halinde nasıl ispatlanacak, Vukuatlı nufus belgesi yanımızda olacak desem diyorum ama bu belge bile sadece 1. derece akrabaları gösteriyor. Ne düşünüyorsunuz ....

3. derece kan ve sıhri yakınların kullandığı araçta sakat kişinin bulunması gibi bir şart söz konusu değil.

bunu tam olarak hala anlayamadım. şimdi ben adıma aldığım otomobilimi eşim erkek kardeşim kız kardeşim kullanabilecekmi? birde herhangi birisi ben içindeyken kullanabilirmi ? şimdiden teşekkürler.

Mustafa, aracı özel donanımıyla birlikte sen kullanacaksan, senden başka hiç kimse kullanamaz. Yok, sen değil, 3. derece yakınların -üzerinde özel donanım bulunmadığı halde- kullanacaksa, o zaman da sen kullanamazsın.

Üst Alt