Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ablam ev alsa benim evde bakım maaşım zarar görür mü?

sekobaba

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Evde bakım maaşı alıyoruz evimiz uymadığı için evi satıp ev almak istiyoruz. Annem babamla yaşıyoruz. Yeni alacağımız ev ablamın üstüne olsa sıkıntı çıkar mi ? Ablam bizimle yaşamıyor sadece tapu onun üstüne olacak kredi çekeceği için.

sekobaba
aldıgınız evde sız ıkamet edecegınız için bişi olmaz ben sormustum .ama aşırı pahalı bişi de olmasın.ama her yerdekı memurlar farklı davranıo o yüzden baglı oldgunuz kuruma gıdıp sorun.baan gelen heyet yardımcı olup kolaylıklar gösterıo ama bi arlkadaşım var ona da oldugu yerdekıler kök sökturuo sizin ordakıler İNŞAHLAH anlayışlı kişiler olur. normalde sıkıntı olmaz eskıyı satıp yenıyı almanızda.ama heyet ıllada heyettekılere baglı durm

Ablam bizle yaşamıyor net bi cevap bulamadım biz onun evinde oturuyor gözükmemizi sıkıntı yaparlar mı

sekobaba
evi ablanzın üzerıne bıle almaya gerek yok sonucda eskıyı satıp yenı alıp sız ıkamet edeceksınız heç bişi olmaz.siz yenı eve taşınınca ıkamet degısımını bıldırmeyı unutmayın

Üst Alt