Benim ablam 42 yaşında red sentromu.şimdiye kadar ne bakım parası ne maas nede ötv indiriminden faydalandık.Çalıştığım yerin yanında bulunan dernek başkanıyla ara sıra görüşüyorum ve beni rapor almaya ikna etti.ve devlet hastanesi ne başvurduk kardeşime yüzde 82 verdiler ve hafif özürlü yazıyordu.daha sonra burda bülent beyin yazılarını okudum ve rapora itiraz ettim.Ablamı en yakın hastaneye sevk ettiler orda karar verilemedi .ve en yakın üniversite hastanesine sevk ettiler ama inadım inat (birinci hastaneye) 150 kmyi 5 defa gidip geldim araştırma hastanesine bu işlem yaklaşık 50 gün sürdü bu gün rapor elime geçti.tabi kardeşimin engeline sevinmiyorum arkadaşlar birinci hastaneye karşı kazandığım zafere seviniyorum.
Raporda sürekli ağır özürlü ve 90 yazıyor. bakım parası ve maasını istemiyorum cünkü kardeşimin engelinden faydalanmak gibi bişey olacak.ama ötv indiriminden faydalanmak istiyorum.
Raporda sürekli ağır özürlü ve 90 yazıyor. bakım parası ve maasını istemiyorum cünkü kardeşimin engelinden faydalanmak gibi bişey olacak.ama ötv indiriminden faydalanmak istiyorum.