Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ablamda evde düşme sonucu C4, C5 ve C6 hasarı oldu..?

Serap Turgay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Benim ablam 63 yaşında, evde düşme sonucu c4 c5 c6 hasarı oldu, ama kesi yok dedi doktor. Fakat kırık var gibi zedelenmiş dedi. 12 metal takıldı. Ama bilinci daima açık. Bir süre sonra solunum için boğazına delik açıldı. Akciğerlerde problem oldu. Tansiyon daima düşüyor. Aslında ameliyattan ilk çıktığında omuzlar ve kollar hareketliydi sadece eller ve altı hareketsizdi. Git gide kötüleşti. Ben de kanserim, engelli anneme bakıyorum. Ve bir ay önce diğer ablamı kaybettim. Majör depresyon tedavisi görüyorum. Bir çok vaka okudum kısmen düzelmeler var. Biz de neden böyle oluyor acaba? 😪

Serap Turgay

Çok geçmiş olsun. Sabırlar diliyorum. Çok zor günler geçirdiğini açık. Söyleyebileceğim tek şey, sabırla, büyük hatalar yapmadan işleri zamana bırakın. Kendi sağlığınızı da zora sokmadan, küçük adınlarla ilerleyin.

Üst Alt