Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Acaba hizmet sınıfı değiştirmeden (GİH) kurum değiştirebilir miyim?

Harun Tan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben Hizmet sınıfı kadrosu (GİH) olan bir santral memuruyum kurum değiştirmek istiyorum.Acaba hizmet sınıfı değiştirmeden yani (GİH) Olarak kurum değiştirebilirmiyim.

GİH olarak nasıl çalışıyorsunuz, unvanınız Memur veya VHKİ mi? Eğer öyleyse mümkün.

Kurumlar Arası Geçiş adı verilen uygulamayla geçebilirsiniz, ya da Kurumların (Hangi kurumu istiyorsanız) Kurumlardan alım yapıp yapmadığını öğrenmeniz gerekiyor. Önce hangi kuruma geçeceğinizi belirleyip onlarla anlaşmanız, sonrasında kendi kurumunuzdan onay almanız, yani muvafakat almanız gerekmekte. Eğer kurumunuz onay vermezse istediğiniz kurum sizi almak istese de alamaz, bununla ilgili mahkeme kararları da mevcuttur. Kocaeli'nden İSKİ'ye geçmeye çalışan bir İnşaat Mühendisi örneği var. Yılını hatırlamıyorum.

Engelli iseniz ayrıca kurumun çalışan oranını düşürüyor mu gibi durumlar da var. Sadece gidebilme şartlarını sağlamanız da yetmez diye düşünüyorum.

Torpil meselesi aslında muvafakat olayında ortaya çıkıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt