Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık İlköğretim Diplomamı nasıl alabilirim?

Ögrenci1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
SeLamun aLeyKüM HoCam MerhabaLar nasıLsınız iiSin isaLLah burda bız ogrencilere yardım ettigini görmek önce cok hos aynı zamanda cok büyük bir sevaptır allah razı olsun benim size bir kac sorum oLucak Hocam önceLikLe ben acikilkögretım mezunuyum 16:05:2009 da yapıLan son dönem kurtarma sınavlarına gıremedım fakat diplomayıda aLamıOrmusum Hocam ben simdi 9. sınıftan baslıyacam fakat ben bu ortaokul diplomasını alabilmek icin 9. sınıftan kac ders kurtarmalıyım veya ne yapmam gerekıcek bunu buldum aio web sitesınde ama cok resmi bir cvptı yanı pek agır geldı ve benım kafam anlamadı onu birde sizin agzınızdan duymak isterim hocam bilginiz varsa bana bu konuda yardımcı olursanız ki olursunuz:) bir acıklama yaparmısınız Hocam SayGILAR ii qünler SeLamun aLeyKüM SİMDİDEN ALLAH razı olsun hocam hayırlı günler (Simdiden söLeim bir yanlısım olmussa kusura bakmaın cunkü ben bu konu acmadan falan hic anlamıorum yanlıs yere acmısta olabilirim yani hayirli aksamlar

Aleyküm Selam Öğrenci,
Anladığım kadarıyla sen bu yıl Açık İlköğretimden mezun olmuşsun,bu yıl mezun olanların diplomaları Haziran veya Temmuz ayında verilecek,lise kayıtları da yine aynı aylarda olacak,sen zaten diplomanın aslını açık liseye kayıt için vereceksin,eğer sana belge lazım olursa fotokopisini kullanacaksın,liseyi bitirince de lise diplomasını alacaksın,ayrıca belge lazım olursa da açık lise öğrenci belgesini bürodan alabilirsin,yani diploma sana şart değil..

saolun hocam allah razı olsun tesekür ederım

hocam peki ingilizceyi en kolay ögrenmenin yolu nedir bunda bir akıl verebilirmisiniz bana bransınızın ing ögretmeni oldugunu gördümde:)

İngilizceyi kolay öğrenmek derken kısa zamanda öğrenmeyi kastediyorsan bu çok zor,ancak ingiltereye gidersen en kısa zamanda öğrenebilirsin:D şaka bi yana,ingilizce öğrenmede en önemli iki unsur gramer ve vocabulary yani dilbilgisi ve kelime bilgisidir.Yani bol bol kelime ve özellikle de zamanları çalışman gerekiyor.Ayrıca da level1den itibaren basit hikaye kitapları da okumanın çok faydası var.Çok alıştırma çözmelisin.Yani çok zaman ayırmak gerekiyor.Kolay öğrenmek için bir de sevmek lazım.. :)

slm ipek hanım
ben bir arkadaşım için sormak istiyorum.17 yaşında cp li olan arkadaşım oğlu ilköğretim diplaması almak istiyor. şimdiye kadar hiçbir yere başvurmadılar.ne yapılması gerekiyor, şimdiden teşekkür ederim.

Üst Alt