Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık ilköğretim öğrencisiyim. Engelli personel alımı sınavlarına girebilir miyim?

black bishop

Aktif Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
24
arkadaşlar merhaba şu an açıkilköğretim de aktif olarak öğrenciyim ve derslerde de iyi gibi görünüyorum bu önümüzdeki eylül engelli personel alımı için sınav olucakmış açıkilöğretimde okurken o sınava girebilme şansım varmı ?

hadi yaaa ne yapalım ozaman seneye gireceğiz demekki

sağlık olsun diyelim evet sen bir an önce okulunu bitir.sonrada lise eğitimine devam et yarım bırakma memur olsanda eğitimin zararı yok sana çok faydası olur..

yok yarım bırakmak gibi bir niyetim yok allah izin verirse en azından üniversite sınavına girip kenimi görmek istiyorum ..

heytt kim tutar seni :) hele bi koyver başının etini yirim bak :D hehehehe :)

ilköğretim mezunlari girebiliyormu sinava yani ortaokul mezunu ?

eylül ayında sınav mı yapılacakmış?

bende ortaokul mezunuyum bu sınava girebilirmiyim.bu sınav tam olarak ne zaman yapılıyor.bilgisi olan varmı

taslak başbakanlığa yollandı daha ayrıntılar belli değil ama taslakda ilköğretim mezunları sınava girmeyecek kuraya katılacaklar diye bir metin var değişir mi kalır mı henüz bilinmiyor

ark eylül kapıda:) mümkün değil yani. sınav açıklandıktan en erken üç ay sonra olur.

arkadaşlar yazdığımı iyi okuyun ne diyorum - taslak başbakanlığa imzaya gitti ama herhangi bir gelişme ve bir belirlilik yok

arkadaşlar biri bana özürlü 2012 sınav tarihlerini özelden yollayabilirmi ben tam bulamıyorum burdaki yazdıklarınızın bazılarını :)

degonet;

Arkadaşım!! Sınav tarihleri belli değil ne 2011 ne 2012 nede 2013 nede 2050 yapmayın bu 3. deyişim..........

Üst Alt