Ben 11 yaşında açık kalp ameliyatı oldum.O günden beri her sene yapılan muayenemde bugüne kadar hiç bir sorun çıkmadı.Yaşamıma herhangi bir etkisi yok.Okul bitti şimdi sıra geldi askerliğe... Şu an da herhangi bir sorun olmasa da açık kalp ameliyatı geçirdiğim için askerlikten muaf olurmuyum?
Özür dileyerek bir şey daha istiyorum.Yazacağınız cevap yazısı "muhtemelen" gibi bir kelimeyele başlamasın.Bu konu hakkında kesin bilgisi olan,kendi aynı durumda olan,arkadaşı tanıdığı aynı durumda olan kişiler cevap yazarsa çok sevinirim.
çünkü emin olmayarak verilen cevaplar soru soranların kafasını daha da çok karıştıryor.
not:bu soruyu sorduğum 30 kişiden 20 tanesi alınmazsın 10 tanesi alınırsın dedi.)
yani tutarlı bir cevapları yok )
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Özür dileyerek bir şey daha istiyorum.Yazacağınız cevap yazısı "muhtemelen" gibi bir kelimeyele başlamasın.Bu konu hakkında kesin bilgisi olan,kendi aynı durumda olan,arkadaşı tanıdığı aynı durumda olan kişiler cevap yazarsa çok sevinirim.
çünkü emin olmayarak verilen cevaplar soru soranların kafasını daha da çok karıştıryor.
not:bu soruyu sorduğum 30 kişiden 20 tanesi alınmazsın 10 tanesi alınırsın dedi.)
yani tutarlı bir cevapları yok )
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.