Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık kalp ameliyatı oldum. Rapor alabilir miyim?

ekolit

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar. ben askerdeyken, askerliğimin bitimine yakın kalbimin delik olduğu anlaşıldı ve askerde açık kalp ameliyetı oldum ve hastane askerliğe elverişli değildir dedi. kalp ile alakalı sıkıntım bitti gibi birşey ama kaburgalar kesildiği için yaşantımda birçok şey kısıtlandı. ben bunla alakalı rapor alabilirmiyim.

Sağlık raporu

Selam arkadaşlar. ben askerdeyken, askerliğimin bitimine yakın kalbimin delik olduğu anlaşıldı ve askerde açık kalp ameliyatı oldum ve hastane askerliğe elverişli değildir dedi. kalp ile alakalı sıkıntım bitti gibi birşey ama kaburgalar kesildiği için yaşantımda birçok şey kısıtlandı. ben bunla alakalı rapor alabilirmiyim.

alabilirsin ama kalbinde sıkıntı yoksa oran düşük olur 40 alamayabilirsin

Ağrılar devam ediyor ve 50 metreden fazla koşamıyorum ağır hiçbir iş yapamıyorum

o zaman rapor için müracat et eko çekilecek ve kalbinin durumuna bakılacaktır kalpten oranlar genelde kalbin ef değerine göre verilir sendeki sıkıntılarda kalp yetmezliği olabilir sen bir başvur zaten gerisi gelecektir hemde kontrol olmuş olursun daha önceden çekilen ekon yokmu orda ef değeri olması lazım bir bak istersen

Üst Alt