Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık kalp, göz ve kanser tedavileri gördüm, rapor oranım ne olur?

Basicboy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
açık kalp ameliyatı ile delik kalbimi operasyon yapıldı (ASD operasyonu). sağ gözümde kötü huylu kanser tümörü çıktı (malign melanom), ışın tedavisi gördüm. sağ bacağım yüzde 70 yanık var. 1997 girişliyim 6200 pirim doldurdum. özür oranım kaç çıkar, emekli olabilirmiyim. teşekkürler.

Merhaba,

%40'ı geçerseniz emekli olursunuz ama hastalıklarınızla ilgili net bilgi vermek zor, Cetveli iyi incelemek lazım, heyette doktorları gezerken elinizde cetvelle ilgili dökümanlar olmalı, doktorları sinirlendirmeden hakkınızı aramalısınız. Ben kendi hastalığımı iyi araştırdım, toplam 6 raporum var, 3 tanesi %40 üzerinde.. Doktorların kimisi kafasına göre davranıyor, kimisi iş bilmiyor, hepimizin durumu zor.. Allah kolaylık versin.

Basicboy

Bu konuda çok acemiyim. Bu cetveli nasıl temin edebilirim. Birde bu cetvelde benim özürlerimi nasıl okuyabilirim. ilgi ve alakanız için teşekkürler.

Üst Alt