Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise Öğrencilerine Ek Sınav Hakkı! Sınav Tarihi 8 Eylül 2012

MeteHANcan

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Lisesi Yurtdışı Programlarına kayıtlı öğrencileri için 08 Eylül 2012 tarihinde iki oturum halinde 18
il merkezinde ek sınav yapılacaktır. Yapılacak ek sınava;
  1. Toplam kredisi 162 ve üzeri olması,
  2. Alan kredisi 50 ve üzerinde olması, (alansız ve genel
    kültür alanında hariç)
  3. Toplam dönemi 8 ve üzeri olması,
  4. Öğrencilik durumunun aktif, donuk veya silik olması,
şartlarını taşıyanlar katılabilir.

Yapılan ek sınavın müracaatları 27, 28, 29 Ağustos 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınava katılacak öğrenciler müracaat tarihleri içinde 20 TL katılım bedelini Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının ( Halk Bankası havale ücreti almaktadır) herhangi bir şubesine yatırarak Genel Liselere, Milli Eğitim Müdürlüklerince görevlendirilen Anadolu Liselerine veya bölgelerinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine müracaat ederek ek sınav kayıtlarını yaptıracaklardır. Öğrencilerimiz belirtilen işlemleri tamamladıktan sonra ek sınavda, sınavına girecekleri dersleri seçmeleri gerekmektedir.
Sınav sonuçları 15 Eylül 2012 tarihinde açıklanacaktır.

Not: Ek sınavda öğrenciler alan değiştiremezler.

Ayrıntılı Bilgi için Tıklayınız.http://www.acikogretimlisesi.net/duyurular/acik-ogretim-lisesi-ek-sinav-hakki.html

Sınav Yapılacak İl Listesi
1
Adana
2
Ankara
3
Antalya
4
Balıkesir
5
Bursa
6
Diyarbakır
7
Erzurum
8
Gaziantep
9
İstanbul
10
İzmir
11
Kayseri
12
Kocaeli
13
Konya
14
Malatya
15
Mersin
16
Samsun
17
Trabzon
18
Van

benim bir sorum olucak ben ek sınava girdim sonuçlar açıklandığından beri mezuniyet incelemesindeyim ama üniversiteye kaydımı yaptırdım mezuniyet belgesi almak zorundayım lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor

Üst Alt