Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık lise sınavı iptal oldu, mezun da olamadığım için EKPSS'de tercih yapamıyorum!?

Syusuf

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Acık öğretim lise de 17 kredim kaldi icin aralıkda 8 de yapilcak sınavlarada güzelce caliştim mezun olcam nerdeyse garantiydi bu yüzden ekps sınavlarina girdim güzelde puan aldim fakat sıkıntı şu acik lise sınavlari iptar oldu icin mezun da olamadim ekpss de tercihde yapamiyorum puanım var mezun olamadin die tercih de yaptirmiyolar bu şekirde mahdur olan varmiya benim gibi:(
ekps sınavlarina girdim icin kurayada başvuramadim busene boşamı ugraştim:(

Syusuf

Puanın iyi. İkinci atamada alım sayısına göre atanırsın tabi o zamana kadar diplomayı alman gerek.

Syusuf

İlk tercihleri yapma 2.atamalardaki tercihlerde hakkını kullan o zamana kadar sınavın olup mezun olup diplomanı alırsan 90 puanla 2.atamada alım sayısına göre rahat atanırsın..

Ekpss Açık lise

Merhaba forumda bulamadım ama ekpss ye girip açık lise ertelendiği için mezun olamayan yok mu nasıl bir yol izlediniz yardımlarınız için teşekkürler

Üst Alt