Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık lise sonrası üniversite ve bölüm tavsiyeleriniz nelerdir!?

Mehmetali45

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
tekrar merhaba arkadaşlar ben açık liseden mezun olmak üzereyim sorularım şunlar

1- açıktan üniversite zor mu olur
2- sosyal medya yöneticiliği, tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik. siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümlerinden birini okumak istiyorum en çok siyaset bilimi bana daha yakın. bu bölümlerin zorluk derecesi nedir
3- açıktan üniversite okurken Ekpss girip işe girebilir miyim
4- benim yabancı dil ile hiç aram yok yani okey hello dışında pek birşey bilmiyorum açık lisede muaf olabiliyordum fakat açık üniversitede böyle bir muafiyet yok bu dersi geçebilir miyim test kitabı vs. faydalı olur mu
5- açık öğretim üniversitesine kayıt olabilmek için YKS sınavına girmek gerekli mi. YKS sınavı zor mu
6- aöf ders geçme notu kaçtır

cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

hayır acıköğretim zor değil ben hem çalıştım hemde okudum halkla ilişkiler ve işletme

ama sana şunu diyebilirimki eğer içinde üniversite okumak arzusu var ise bunu karşılamıyor yani bende durum bu ne yaparsan yap acıköğretim üniversitesini en son düşün derim ben

Üniversite sınavına girmeniz gerekir. yabancı dil genelde bütün bölümler de var. zevkle çalışabileceğiniz konuları olan ve içinizden gelecek bir bölüm tercih etmelisiniz. tıbbi d. sizi sıkabilir. siyaset bilimi zevklidir politayı seviyorsanız. muafiyet yok yabancı diller zorunlu derslerdir.
Ekpss yi kazanıp dışardan okuyabilirsiniz.

Üst Alt