Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise Soru Bankası ve Yardımcı Ders Kitapları

MeteHANcan

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
İlayda Açık Lise Yayınlarına ait

Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem Yardımcı Ders Kitabı

(Açık Öğretim Lisesi sınavlarına hazırlık amacıyla hazırlanmış serinin 1. kitabıdır.
Alanında en kapsamlı ilk ve tek kitap olma özelliğini taşımaktadır.
Açık Öğretim Lisesi Yardımcı Ders Kitabı 1. Dönem,
Türk Edebiyatı 1, Matematik 1, Coğrafya 1, Dil ve Anlatım 1, Kimya 1, Biyoloji 1, Yabancı Dil 1, Fizik 1,
Tarih 1, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 1 ve Sağlık 1 derslerini kapsar.
Kitap içerisinde Konu Anlatımları, Konu Tarama Testleri, Çözümlü Sorular, Ünite Soruları, ve Deneme Sınavları vardır.
Tam 512 Sayfadan oluşmaktadır.)

Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem Yardımcı Ders Kitabı

(Açık Öğretim Lisesi sınavlarına hazırlık amacıyla hazırlanmış serinin 2. kitabıdır.
Alanında en kapsamlı ilk ve tek kitap özelliğini taşımaktadır.
Açık Öğretim Lisesi Yardımcı Ders Kitabı 2. Dönem,
Türk Edebiyatı 2, Matematik 2, Coğrafya 2, Dil ve Anlatım 2, Kimya 2, Biyoloji 2, Yabancı Dil 2, Fizik 2,
Tarih 2, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2 ve Sağlık 2 derslerini kapsar.
Kitap içerisinde Konu Anlatımları, Konu Tarama Testleri, Çözümlü Sorular, Ünite Soruları, ve Deneme Sınavları vardır.
Tam 532 Sayfadan oluşmaktadır. )

Açık Öğretim Lisesi Soru Bankası Yardımcı Ders Kitabı

(Açık Öğretim Lisesi sınavlarına hazırlık amacıyla hazırlanmış Soru Bankası serisinin 1. kitabıdır.
Alanında Açık Lise Soru Bankası olarak ilk ve tek kitap özelliğini taşımaktadır.
Açık Öğretim Lisesinde bulunan toplam 163 derse ait her birinden ayrı ayrı olmak üzere tüm dönem konularını kapsar.
Tam 512 Sayfa ve 9780 sorudan oluşmaktadır.)
İletişim: İlayda Açık Lise Yayınları Telefon: (0212) 531 45 89 - 525 22 33 - 621 05 19

www.ilayda.com.tr
www.aciklisekitap.com

bu kitaplardan çalışan var mı?

Küçük cep kitabı aldım 10 tl ye güzel yapmışlar özetlemişler.

kitapçılarda satılıyor mu? sadece internet üzerinden sipariş edilebiliyor sanırım (?).
sen nereden aldın fatih530?

Açık İlköğretim Okulu 6.7.8. Sınıf Sınavda Çıkmış Soru ve Çözümleri Kitabı

Açık İlköğretim Okulu 6.7.8. Sınıf Sınavda Çıkmış Soru ve Çözümleri Kitabı

Açık İlköğretim 6. 7. ve 8 sınıfına ait yeni müfredata uygun tüm derslere ait sınav soru ve çözümleri. Kitap da her derse ait ayrı ayrı olmak üzere 80 toplamda ise 1440 soru ve çözümleri bulunmaktadır. Alanında ilk ve tek Açık İlköğretim çözümlü soru kitabıdır. Kitap içindeki dersler;

6.SINIF (Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler,İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi)
7.SINIF (Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler,İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi)
8.SINIF (Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük,İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi)

Tam 351 Sayfa ve 1440 sorudan oluşmaktadır.
İletişim: İlayda Açık Lise Yayınları Telefon: (0212) 531 45 89 - 525 22 33 - 621 05 19

www.ilayda.com.tr/acikilkogretim/

Açık Öğretim Lisesi Soru Bankası 5 Yardımcı Ders Kitabı

Açık Öğretim Lisesi sınavlarına hazırlık amacıyla hazırlanmış Soru Bankası serisinin 5. kitabıdır.
Soru Bankası 1, Soru Bankası 2, Soru Bankası 3 ve Soru Bankası 4 Kitablarının devamı niteliğinde ve tamamen farklı sorulardan oluşmaktadır.
Açık Öğretim Lisesinde bulunan toplam 195 derse ait her birinden ayrı ayrı olmak üzere 1. dönemden 8. döneme kadar olan tüm soruları kapsar.
Tam 804 Sayfa ve 11.180 sorudan oluşmaktadır.

Üst Alt