Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 3. dönem sınavına girebilcekmiyim ikiniz de farklı şeyler söylüyosunuz,18 yaşını mı doldurmak gerekiyo yoksa 17 yaşını mı??

arkadaşım;
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]*III. Dönem sınavlarına; 17 yaşını doldurmuş (18 yaşından gün almış) ve III. Dönem kaydını yenilemiş olan öğrenciler katılabilir.:) anlıyonmuuu?[/FONT][/SIZE]

----------

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]yani sen 2010 da sınava gireceksen ve 2010nun 3 dönemine geldiğin an18 ne bassa sınava girecksin anlıyonmuuu bana doğum taririhini tam olrak yazsana[/SIZE][/FONT]

beyazgeceler arkadaşım bunlar sözelin seçebileceği mesleklerse biz genel kültürde okuyanlar ne seçecek kafam karıştı
birde benim bu sene 3. sınıf ve 8 dönem doluyor öss ye girebiliriz inş. bi sorun çıkarmazlar yök başkanlığı

selam çılgıntürk arkadaşım 8 dönemin dolduğu zaman gereken krediyide toplamış isen mezun olursun.dönem kadar kredilerde önemli.bide genel kültürün ve sözelin seçebileceği meslekler falan demişsin. ösym nin 2010 açıklamasını dinlemediniz sanırım. arkadaşlar sistem değişti artık sözelcide olsan sayısalcıda genelkültürcüde fark etmez.her bölümden istediğini seçebilirsin.yeterki öss de gereken puanı topla.bide artık öss değil ygs ve lys var.ilk sınav nisanda başarılar..

saolun arkadaşım şimdi dershane araştırıyorum bu yıl kredi ve dönem sorun değilde yani topluycam inş. eminim 3. sınav eylüldeymiş belki bizi öss ye almazlar o zaman dershaneyede boşuna gitmiş olacağım babamda beni haşlayacak ama napacağımı bilmiyorum

yok canım öss sınava almaz diye bişey söz konusu değil şöyleki ösym şuna bakar önümüzdeki açıklise sınavlarına girdiğin taktirde mezun olabilme durumun varmı diye bakar yani senin bu sene mezun olman imkansızsa almaz seni.

valla siz böyle söyleyince yüreğime su serpiliyor
inşallah bi aksilik olmaz
zaten sınavlarda 25 ile 30 kredi arası alıyorum o konuda sorun yok tek korkum öss ye girebilecekmiyim
allah razı olsun

sınav 3. dönem eylülde değil ağustosta....Öss'ye gireriz şimdilik endişelenme ve derslerıne çalıs dersaneye başla

takvimden baktım ama eylül yazıyor 2010 takvimde

saol yinede umutlanıyorum araştırıyorum dershane hımm dershaneler hangi ay başlar bi bilginiz varmı acaba

iyi bak 3. dönem sınavı 7-8 agustos 7 eylülde açıklıyolar. Sınavı eylüle bıraksalardı üniye kayıt olmazdık......

süpermiş ya ben yanlış hatırlamışım o zaman dahada kesinleşti çok saol valla heyecan tuttu
biraz sorunluyum çok soru soruyorum kusura bakmayın arkadaşlar çok mutluyummmm

----------

dershaneler ne zaman başlıyor biliyormusunuz ve ankaradayım önereceğiniz dershane varmı?

----------

birde arkadaşlar benim zorunlu 7-8 dersim olması gerekirdi

ama 4 tane anlamıyorum nereye gittilerki onlar

bir tane matematik girdim sadece iki olması gerekiyor ama görünmüyor

anladığına sevindim ben bu 3. dönem öss işini 4 ay önce araştırmaya başladığım için bayaa bilgi topladım inşş giricez. sana tavsiyem seçmeli derslerını 3. döneme bırak nolur nolmaz. Düşünüyorumda öss'ye girince heralde bizim 3. dönem derslerımızı ortalamaya katmıcaklar

tmm okuldaki başarısız derslerden burda 1 kere sınava girip başarısız olmussan zorunluluğu kalkar..........

hayır hiç girmediğim dersler genel kültür zorunlu ders tablosunu pc ye indirdim ordan takip ediyordum öncelikle zorunluları seçiyordum şuan 7-8 olması gerek ama 4 tane anlayamadım
ben zaten liseye yazıldığım ama 1. dönem gittim bidaha gitmedim

kayıt yenılemeden sonra gelicektir o dersler sana bnde öyle olmustu.........

arkadaşlar ben 13.08.1991 liyim 3.dönem hakkından yararlana biliyormuyum?

guven, sen 18 yasını doldurmusun nerdeyse koca adam olmusun:D yararlanabiliosun..........

Zaman ne Cabuk geçiyor.Ckunt tşk ederim inş bakalım bitirmek istiyorum artık bu liseyi yoksa olcak gibi değil.ama bence türkiye açık lise öğrencilerini hiç düşünmüyor :( biraz daha öğrencilere bu gibi imkanlar verilmeli :(

tmm okuldaki başarısız derslerden burda 1 kere sınava girip başarısız olmussan zorunluluğu kalkar..........

hyrlı gunler ckurt sana bisi sormak ıstıyordum ben 2006 yilinda düz lise 3 2. donemden 2 ders yüzünden tasdikname mi almak zorunda kaldım acikcası almak ıcınde ugrasmadım pek ama su an 10 agustosta kayit yaptirmak ıstıyorum sadece 2 zayifim var benım ama ben okurken liseler 3 sene idi simdi ben aol a kayit oldugumda sadece bu 2 dersen sinav a girip diplomami alabilir miyim yoksa 4 sene tabi tutulup o 1 seneyide okumak zorundamı kalcam ?

4 seneye geçiceksin, ocak ayındakı sınavda o 2 ders ve lise 4 derslerı karsına çıkıcak. İyi çalısırsan sezon sonu bitirirsin.

tşkler ckurt :/ bi sene daha uzayacak dıorsun ben üniversiteye gitmek istiyorum esit agirlik bolumum sozel bolume gecsem ki acaba alan ortalaması olmaz hic olmazsa

ya ben 2010 da öss ye girecekmiyim girmeyecekmiyim kafam baya karıştı yavvv ne yapacağımı şaırdımmmm falcıyamı gitsemmmm:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt