Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

bende ek sınavı kazanmışım ama bir sorun var .. sınav ankarada ve tam olarak adresi hemen öğrenmem lazımki ailem ona göre göndericek,, tahminende olsa bilen var mı yazarsanız sevinirim... çünkü ankaraya tam sınav günü inicem ve yol bilmediğim için yetişememe korkusu var... :(

erdalakbay;

Allah kahretmesin 34 kredıye ıhtıyacım var o yüzden katılamıyorum. en cok koyanda gecen sınav 2 dersten 1 er soru yuzunden kaldım gecseydım sımdı 30 kredıye ıhtıyacım vardı mezun olamasamda ocak dakı sınavla kesın mezun olurdum off ulan offf hep bızı bulur bunlar

hüseyin19;

öğrenci sayfamda eksınav durumu bölümünde gerekli sartları tasıdığım söyleniyor ama...

isra 33;

Kardeşim 13 dersten kalıydıysan Sınav'a giremiyorsun bir yanlışlık var 0312 444 83 83 aramanı öneririm belki 12 dersten kaldıysan yanlışlık yapılmıs olabilir

Yapılacak sınavda öğrencilerimiz en fazla 30 kredilik 12 ders seçebileceklerdir.

Yapılacak olan uzaktan eğitim dersleri ek sınavına; 2009-2010 Eğitim – Öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilik durumu ‘’Donuk ve Aktif’’ olanlar, 8 dönem ve üzeri eğitim görmüş olanlar, Ek sınava; Mezuniyetine 12 dersten en fazla 30 kredisi kalmış olanlar katılabileceklerdir. Mezuniyetine 12 dersten fazla dersi olmamak kaydıyla, yüz yüze eğitimini tamamlamamış ve Meslekî Açık Öğretim Lisesi Alanları için toplam ortak+seçmeli ders kredisi en az 80 , İmam Hatip Programı için toplam kredisi en az 100, yüz yüze eğitimini tamamlamış ve bütün alanlarda toplam kredisi en az 210 olan öğrenciler girebileceklerdir. Sınava katılacak öğrencilerimiz sistemden ek sınav hakkı olduğunu kontrol ettikten sonra 25, 26, 27 Ağustos 2010 tarihleri arasında anlaşmalı bankalara (T.C Ziraat Bankası, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası) 20 TL'lik sınav ücreti yatırarak, bu tarihler arasında bölgelerinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinde sınav kaydını yaptı

bir allahın kuluda benim mesajıma cevap veremez mi.... :mad:

ezoo_gs bende ankaraya giderek ek sınavla mezun olmuştum kayıt yenile ek sınav için adres belli olucaktır sabah 7 7.30 gibi ankarada ol yetişirsin iki oturum zaten aynı gün otobüse binip evine dönersin panige gerek yok ilk önce kayıt yenileme

Hatta 8. 30 da in yine yetişirsin İstanbul değil orası bogazı geç :))

gerek kalmadı çünkü ailem izin vermiyor malesef o yüzden gidemiyorum... yinede yorumlarınız için tşk.ederim

arkadaslar lütden yardımcı olun çok zor urumdayım ben ağustosataki sınavda mezun oldum salı günü üniversite kaydım var ama çıkma belgesi ankaradan geliypmuş herhalde ben dploma deontunu nüfüs fotopisini ve dilekçeyi ankaraya gönderdim ama çıokma belgesi ne zman gelir acil hitiycaım var ne yapmam gerekiyor

merve15;

telaşlanma zamanında gelir.olmasa da geçici mezuniyet belgesini halk eğitimden alırsın..

zamanında gelir ama benim çok acil ihtiycaım var salı günü kydım var ankaradan uzağım bizzat gidemem halk eğitmdeki hoca hiçbirşey bilmiyor bizim benm durumumda gelen tek öğrenci benmişim halk eğimtmden geçci meznuiyet belgesi nasıl verlirmiş adam onu bilmiyor vereme diyor sana çıkma belgesi lazım diyo

merve bende aynı durumdayim mecburen ankaraya gidecm

Dün Eksınava girebilir yazıyordu ek sınav ücretini yatırdım derslerimi seçtim 4 tane ortak dersim var di 255 kredim var girebiliyor yazıyordu şimdi öğrenci ek sınava giremez yazıyor ne iş :mad:

arkadaslar jerzy ve bana acil yardım yaa yardımcı olun lütfen

ya şu sınav giriş yerleri ne zaman açıklanıcak?bilmediğimiz bi yer önceden araştırma yapmamız lazım sayfamda genel bilgiler butonunda ankara yeni mahalle yazıyor bütün bilgi o değildir heralde değilmi bu arada ek sınavın ankarada olması çok şaçma belkide giemicem offf yaaa....

merve15;

Biz çıkma belgesini 31.08 de Ankaraya gidip aldık aynı gün de Ankara üniversitesine kayıt yaptırdık.Üniversite de Ankarada olduğu için şanslıydık...

Sizin durumlar nasıl? İnşallah sizlerde yaptırmışsınızdır...

yardım!!

merhaba;

Ben açıklise öğrencisiyim toplam kredim 199 alan kredim 76 halk eğitim merkezindeki bir yetkilinin yanlış yönlen dirmesi sonucu muaf olduğum alan derslerini seçmedim sonuç olarak alan kresinde 4 kredi eksiğim var? buyanlış yönlendirme benim hayatımı çok etkiledi açıköğretime kayıt yaptıracaktım ama olmadı bu olay yüzünden...

size sorum şu;

eksik olan 4 alan kredim açık öğretim tarafından tamamlanabilirmi?

ilginiz için hepinize şimdiden teşşekkür ederim..

sümeyyeee nerdeyse aynı durumdayız bnmde alan kredim 76 ek sınavda mat 8 den 2 soru ile kalmışım yaaa geçen 3 tane ek sınav yapmışlar 4 kredi için 1 yılımız yansınmı yaa üstelikte öss yi kazandım ben mezun olamassam oda yanıcak lütfen son bi sınav daha yaaa bnm durumumda olanlar sizde çağrı merkezine mail atın..

ek sınavda ankaraya gidip sınava girdim arkadaşlar 14 krediye ihtiyacım vardı 25 kredi alıp döndüm dolayısıyla mezun oldum lakin ben ek sınav vermezler diye öss ye girmemiştim sınav verdiler mezun olup kurtuldum ama yinede 1 yılım gitti.. şimdi bu lise diploması iş için nerelerde işime yarar bunu merak ediyroum

geçen yıl 3 tane ek sınav yapmışlar bu yıl neden yapmasınlar yaaa :S

bekle ..yapılabilir..çünkü bu ek sınavı çok kişi kaçırdı..

:confused:yanlışınız olmasın 3 tane ek sınav mı yapıldı? yani 3 tane ek sınav mı yoksa 1. dönem 2.dönem ve ek sınav mı?

[SIZE="3"]SONUNDA BİTTİ DARISI BAŞINIZA [/SIZE]

2393.jpg

arkadaşım tebrik ederim seni ve mezun olan herkezi:eek: inş. bi ek sınav daha yaparlarda 4 kredi için bizde 1 yıl beklemek zorunda kalmayız...hayır dönem sınavı değil sümeyye ek sınav yapılı geçen yıl 3 tane ...biz yinede mail atalım çağrı merkezine..

arkadaşlar zorunlu dersim yok benim yinede mezun olmam gerekmiyormu?:confused::confused:

Üst Alt