isra 33;
Kardeşim 13 dersten kalıydıysan Sınav'a giremiyorsun bir yanlışlık var 0312 444 83 83 aramanı öneririm belki 12 dersten kaldıysan yanlışlık yapılmıs olabilir
Yapılacak sınavda öğrencilerimiz en fazla 30 kredilik 12 ders seçebileceklerdir.
Yapılacak olan uzaktan eğitim dersleri ek sınavına; 2009-2010 Eğitim – Öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilik durumu ‘’Donuk ve Aktif’’ olanlar, 8 dönem ve üzeri eğitim görmüş olanlar, Ek sınava; Mezuniyetine 12 dersten en fazla 30 kredisi kalmış olanlar katılabileceklerdir. Mezuniyetine 12 dersten fazla dersi olmamak kaydıyla, yüz yüze eğitimini tamamlamamış ve Meslekî Açık Öğretim Lisesi Alanları için toplam ortak+seçmeli ders kredisi en az 80 , İmam Hatip Programı için toplam kredisi en az 100, yüz yüze eğitimini tamamlamış ve bütün alanlarda toplam kredisi en az 210 olan öğrenciler girebileceklerdir. Sınava katılacak öğrencilerimiz sistemden ek sınav hakkı olduğunu kontrol ettikten sonra 25, 26, 27 Ağustos 2010 tarihleri arasında anlaşmalı bankalara (T.C Ziraat Bankası, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası) 20 TL'lik sınav ücreti yatırarak, bu tarihler arasında bölgelerinde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinde sınav kaydını yaptı