Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık lisede akldığım dersı bir üst sınıfta alabilir miyim?

mehmet abi

Üye
Konular
74
Reaksiyonlar
0
Merhabalar kardeşlerim bir sorum olacak, Açık lisede okurken 1.dönemde kredisini alamadığımız dersin 2. dönemde de aynı dersin sınavına gireceğiz Fakat asıl sorum 1. dönemde kredisini alamadığımız dersin üst sınıfından aynı dersin sınavına girebilirmiyim yani 2 sine cevaplar iseniz teşekkür ederim kardeşlerim.

Girebilirsin.3 kez geçemediğin derslerden muaf olursun,(ortak derslerin hariç)...

Arkadaşım teşekkür ederim fakat öğrenmek istediğim kaldığım derse gireceğim de birde aynı dersin bir üst sınıfının dersine girebilirmiyim. ? Yani ğeçemediğim dersin aynı dersten 2.sinide üst sınıfında seçebilirmiyim ?

sen sadece ders seçebilirsin onun belirlemesini milli eğitim yapıyor sana tavsiyem ortak dersleri bitirmeye bak ben 10 sınavda açık öğretim lisesini bitirdim oda yaklaşık 2.5 ....3 seneyi buldu

Örnek:2015-2016 öğretim yılında 9 sınıf açık lise derslerini görürsün.Diyelim ki 9.sınıfta Matematik9 dan geçemedin.2016-2017 öğretim yılında 10 sınıf derslerini görürsün.Matematik10 dersinide seçebilirsin,matematik9 da seçebilirsin sorun olmaz.Ortak dersler hariç,seçip de 3 defa geçemediğin derslerden muaf olursun.

Üst Alt