Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık lisede ek sınav hakkı: 3 Eylül 2010

hüseyin19

Üye
Konular
165
Reaksiyonlar
0
müjde...arkadaşlar ek sınav hakkı verildi ..

Ek sınav Duyurusu
(03 Eylül 2010 tarihinde Ankara il merkezinde ek sınav yapılacaktır.)

03 Eylül 2010 tarihinde Cuma günü Ankara il merkezinde iki oturum (1. Oturum saat 10,00 da
2. Oturum saat 14,00 de başlayacaktır) halinde ek sınav yapılacaktır.
Yapılacak sınavda öğrencilerimiz en fazla 30 kredilik 12 ders seçebileceklerdir.
Yapılacak olan ek sınava;
· 2009-2010 Eğitim – Öğretim yılı sonu itibariyle öğrencilik durumu donuk ve aktif olanlar,
· 8 dönem ve üzeri eğitim görmüş,
· Mezuniyetine 12 dersten en fazla 30 kredi kalmış olanlar katılabileceklerdir.

Sınava katılacak öğrencilerimiz 25, 26, 27 Ağustos 2010 tarihleri arasında anlaşmalı bankalara (T.C Ziraat, T.C. Vakıflar Bankası, T.C. Halk Bankası) 20 TL'lik sınav ücreti yatırarak, bu tarihler arasında bölgelerinde bulunan Halk Eğitimi merkezi Müdürlüklerinde sınav kaydını yaptırıp sınava girecekleri dersleri seçmeleri gerekmektedir.

Açık Öğretim Lisesi Yurtdışı Programına kayıtlı olup yukarıdaki şartları taşıyanlardan ek sınava katılacak öğrenciler için yedek salonlar oluşturulmuştur. Bu durumdaki öğrencilerimiz sınav günü (sınav başlamadan bir saat önce) dahil olmak üzere aşağıdaki adreste bulunanAçık Öğretim Okulları İrtibat Merkezine müracaat ederek; sınav ücretlerini yatıracak, dersleri seçecek ve sınava girecekleri okulu öğreneceklerdir. Sınav günü aşırı öğrenci yoğunluğu olacağı dikkate alınarak müracaatların son ana bırakılmamasına dikkat edilmelidir.

Açık Öğretim Okulları İrtibat Merkezi
Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500-Teknikokullar/ANKARA

Dün Eksınava girebilir yazıyordu ek sınav ücretini yatırdım derslerimi seçtim 4 tane ortak dersim var di 255 kredim var girebiliyor yazıyordu şimdi öğrenci ek sınava giremez yazıyor ne iş dönemim tutuyor yüzyüze egitim tutuyor herşey tutuyordu :confused::confused:

ek sınav

Aynı sorun bendede var benim kredilerim tutuyo 92 alan kredim 234 normal kredim var. zorunlu ders olarakda 1 tane coğrafya 5 var o da alan dersi. ama ek sınava giremez...! yazmışlar anlamadım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...

Sanırım kısa süreligine böyle umarım böyledir 25 ytl sine yanmam sınava giremessem ona yanarım 1 sene daha çekemem!!!!! Zaten geçemessem bile muaf oluyorum 255 kredi daha ne yapiyim

sen öğrenci işlerini arayıp bilgi aldın mı? ne diyolar

Hayır Aramadım Mail Attım Onunda cevabını ne zaman verirler bilmiyorum

bilgi

gardaş artık benim sayfamda ek sınav hakkı diye bir buton yok ve yazmıyor giremez diye anlamadım valla gardaş. sende hala giremez diye yazıyormu baksana bi

slm melek hanım

oglum unıversıteyı kazandı ama bu ek sınavlara gırecek unıversıte kayıtları nasıl yetısecek mazeretli kayıtların tarıhı ne zamana kadar bılgınız varmı

Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba 80 veya 90 bekliyorum mezun olucam büyük ihtimal

Üst Alt