açık lise?
ya bende açık lise okuyorum bu sene ekpss ye girmek istiyorum, biri sınavı geçerlilik süresi oluyor diyor 2 yıl diyor, birisi tercih süresinin son gününe en fazla o güne kadar bitirmen lazım diyor,ben 2013-2014 öğrenim yılının bütün kredilerini eklersem eğer,5 kredi eksik geliyor,yani 2015-2016 yılının 1.döneminde(2015 ocak ayında yani sınava girecem) ve 5 krediyi alcam,ancak o zamn mezun olabiliyorum,şimdi ben sınava girebilirmiyim onu anlamadım ben hala?
bu seneki kılavuz açıklanmadı ama,geçen seneki ömss kılavuzuna göre yukardaki yazdığım durumuma göre girebilirmiyim sınava,bu seneki kılavuzda herhalde birbirine yakın olur değilmi?2012 ömms kılavuzuna bende baktım ama hiç bir şey anlamadım arkadaşlar
bide bu tercih durumu nasıl oluyor daha önce hiç bir ekpss yada buna benzer bir sınava girmedim,sınav sonucu açıklandı mesela,sonra tercih süresi başlıyor değilmi,ee benim ozaman sınavın hemen ardındaki tercihi yapmayacam değilmi,2. yerleştirme geldiğinde mi yapcam tercihi mesela:2013 yerleştirme takviminde 28.02.2013 de bir yerleştirme var sınav sonuna yetişemediysen o zaman mı yapıyon mesela örnek verdiğim gibi mi