Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık lisede okuyorum, EKPSS'ye girebilir miyim?

asiman1905

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Şizofrenik kardeş soruma cevap yazarsanız sevinirim ben açık liseden okuyorum engelli memur sınavına girebilir miyim
Şizofrenix

asiman1905
tabiki girebilirsin acık lisenin olanakları gaye güzel kredili sistem hatta belli bir krediye geldiysen üni ile liseyi okuyadabilirsin tam kredisini bilmiyorum ama sen kuraya katılabilirsin ama normal sınava katılman için sınava kadar lise diploman olması gerekir kurada ii şimdilik allah yardımcın olsun

@Şizofrenix 192 kredi tamamladım mi mezunum ben engelli memurluk sinavi için demiştim sagol

şimdi benim acik lise k redim az kaldı 1 senede biter acaba ben şimdi engelli memur sınavına kayit yapabilirmiyim kayıtlar başladığı zaman yoksa kayit yaparken diploma şart mi

Arkadaşlar ben açık lise okuyorum k redim az kaldı engelli memur sınavına girebilirmiyim diploma olmadan 1 seneye kadar diplomayı alacağım acaba olur mu lütfen cvp yazar misiniz
Alibekar

Mezun olman gerekiyor girebilmen için.

Üst Alt