Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Öğretim dikey geçiş sınavı hakkında bilgisi olan var mı?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
selamün aleyküm arkadaşlar açıköğretime kayıt olmak istiyorum dikey geçiş puanları biliyormusunuz seneye için açıköğretime kayıt olmak için konuları biliyormusunuz

bu sene dgs sınavına girdiniz mi? sınav puanınıza göre tercih yapabiliyorsunuz?

ilk defa girecemde sgurkan hanımefendi açıköğretim için ben önlisans mezunuyumda

2020 deymiş sınav

bu senki sınav geçti 2020'de gireceksiniz ozaman sınava.

Ben isletme okudum.muhasebe ve finans dersleri vardi ama bilgisayarla alakali bir ders yok.

işletme dersi nasıl hanımefendi kolaymı hangi kitapları almamız gerekir bölümü bitirirsek nerde çalışabiliriz yardımcı eleman olarak

http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/ burayı biliyormusunuz kesin kayıt tarihi ne zaman 2019-2020 önlisans olarak

enginbey8108

Siz önlisans mezunu degilmisiniz.2.üniversite ayri bir şey dort yillik bittikten sonra ikinci universite okuyabilirsiniz ancak ben oyle biliyorum yanlis bilgi vermeyeyimde.
Sectigin bolume bağlı dersler hukuk, ingilizce, isletme finans,muhasebe daha bircok ders var.Ayrica diploma almak sizin her konuda isinize yarar.

Son düzenleme:
enginbey8108
ÖSYS kılavuzunda yer alan programlarda aynı seviyede iki örgün programa kayıt yaptırılamaz. Örneğin, örgün eğitimde bir üniversitede Makine Mühendisliği Bölümü okurken öğrenci başka bir yükseköğretim kurumunda veya aynı üniversitede örgün lisans programına kayıt yaptıramaz. Aday hangi programda eğitimine devam etmek istiyorsa diğerinden kaydını sildirmek zorundadır.

- ÖSYS kılavuzunda yer alan programlarda farklı seviyede iki örgün programa kayıt yaptırılabilir. Örneğin, örgün eğitimde bir üniversitede lisans düzeyinde İnşaat Bölümü eğitime devam ederken başka bir üniversitede veya aynı yerde örgün bir ön lisans programına kayıt yaptırılabilir.

- *******ÖSYS kılavuzunda yer alan programlarda örgün bir programa kayıtlı iken, herhangi bir üniversitesinin açıköğretim ön lisans veya lisans programına kayıt yaptırılabilir.*******

- Bir üniversitede örgün eğitimine devam eden öğrenciler eğitimine devam ettiği veya başka bir üniversitede açılan uzaktan eğitim ön lisans veya lisans programlarına kayıt yaptırabilir.

dikey geçiş sınavı de kaç puan almak gerekir arkadaşlar açıköğretime kayıt olmak için

197 en düşük puan görülüyor İnternetten baktım şimdi.Bir de siz bakın.Sınava girmeden.

160 ve180 olmasi lazim ama puan düşük olunca okuyacak bölümde çok kısıtlı oluyor.Yuksek puan almaya çalışmakta yarar var.

hayırlı günler arkadaşlar seneye dikey geçiş sınavı ücreti ne kadar bankaya para yatırmamız gereken ben girmeyi düşünüyorumda açıköğretim üniversitesi için 2020 için

Bu sene 120 tl idi seneye yine değişir ücreti suan bellibolmaz.

arkadaşlar 2.üniversite için açıköğretim önlisans mezunları kesin kayıt tarihi bellimi

önlisans mezunuyum

Üst Alt