Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık öğretim fakültesi güncel ders notlarını nerelerden bulabilirim?

raozcevik

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

Aof 'da işletme yönetimi 2 yıllık bölümü okuyorum. Geçen sene başladım fakat çalışma hayatı ile beraber yürümüyor. yani kitaplarda tam istenilen bilgiyide alamadım çok dolambaçlı anlatıyor. Ders notlarını temin edebileceğim bir yer var mıdır ? Onlara yoğunlaşıp ön lisans da olsa bitirmeyi istiyorum.

Konu ile ilgili yardımcı olabilecek varmı ?

İnternette aöf satan bir çok site var. Bir çok yayın evlerinin kitaplarını bulabilirsiniz. O kitapların çok faydasını görürsünüz.

Murat yayınlarının varmış konu anlatım, soru çözüm, gemiş sorular diye
bende almayı düşünüyorum

açıköğretimin kendi ders kitapları yok mu?kendi kitaplarından çalışmak daha mantıklı.

Eskiden varmış ama şuan sistem değiştiği için ve o kitaplar çok detaya indiği için artık satmıyolarmış.
4 yıllık okuyan arkadaşım söylemişti..

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı kitapları buradan temin edebilirsiniz ama Biumut'un dediği gibi çok detaya iniyor kitaplar. Ayrıca geçen sene açıköğretim büroları basılı kitapları dağıtıyorlardı. Bu yıl dağıtıyorlar mı bilmiyorum.

Üst Alt