Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık öğretim fakültesi materyal ücreti ne kadar?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
111
Engelli öğrenci olarak Anadolu üniversitesi ikinci üniversiteye kaydoldum. Sanırım materyal ücreti yatırılıyormuş. Engelli öğrenciler materyal ücretini ödemek zorunda mı? AÖF il birimine gittiğimde kitap vb. kaynak verilecek mi yoksa PDF tarzı kaynak mı verilecek?

En son pandemi den sonra e kitap a yönelmişti sanırım. Fiziki kitap yok artık diye biliyorum. 2. üniversiteye kayıt olmuştum hatta vize sınavına girmiştim. Sonra bırakmıştım. Herhangi bir ücret ödememiştim. Anadolu üni ile iletişime geç birinci ağızdan bilgi alırsanız daha iyi olur sizin için.

@dreamfail,

%40 ve üzeri engelli raporunuz varsa Anadolu üniv. açık öğretim fakültesi ücretsiz oluyor. Zaten kitap vs verilmiyor, web syfasından kitapları ve kaynakları görüyorsunuz.
Eğer kayıt sırasında engelli raporunuzu sunmadıysanız, harç ödeyip kayıt yaptırdıysanız ödediğiniz harcı geri alabilirsiniz. Sizin durumunuz nedir. Engel oranınızı da yazarsanız yardımcı olalım.

@Hkmp_ICD, kitap göndermiyor olmaları sevindirici benim açımdan. Benim gözlerim sorunlu. Kitabı falan okuyamıyorum gerçi PDF olsa onu da okuyamam .

dinlemeli bir şekilde dersleri alabilme şansım var mı

Son düzenleme:
@Hkmp_ICD, merhaba. %44 engelliyim, bipolarım. Kayıt esnasında engelli belgemi yükledim. Pazartesi arayıp soracağım bakalım ne diyecekler.

@dreamfail,

Kayıt zamanı geldiğinde internetten ders seçimlerinizi yaparsınız. Sonrasında ödeme yapılması bekleniyor. Ödeme sonrası kayıt kesinleşiyor. Bizde ise ödeme sayfasında ödenecek tutar 0 çıkıyor, kayıt tamamlanıyor.

@çirkin1,

Şimdi baktım e-kampüsten. Kitapların sesli halleri var, ünite özetlerinin de sesli halleri var. Konu anlatım videoları da var. Bunlardan faydalanabilirsiniz.
Ancak çıkmış sınav sorularının sesli hallerini göremedim.

Üst Alt