Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi engellilere sağlanan kolaylıklar nelerdir?

Dor93

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Engelliler için aöf'sinde bir avantaj var mı engelliler için süreç nasıl işliyor ? Birde engelli maaşı olanlar öğrenci kredisi alabilir mi geri ödemek üzere ? Yada engelliler için aöf'sinde bu tür para almanın yolu var mı ?

Bende bu sene Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümünü kazandım arkadaşlar... Kayıtlar gerçekten ücretsiz mi? Dönem dönem verilen ücretler engellilerde yok mu yani?

Ben de bu yil 2 yilligimi 4 yilliga tamamlamak istiyorum...Bilgisi olan arkadaslar bizleri bilgilendirirse cok memnun olucaz...

arkadaşlar aöf de kesinlikle harç kayıt vb para yatırmayın.sadece eliniz de raporun aslı olsun yeter.yada noter tasdkli

Peki şu kredi olayında bir şey var mı ?

Ya ben fotokopi çektim rapor şimdi hangisi gerçek bilmiyorum;)

Arkadaşlar...

Kayıt ücreti ve dönemsel harç ücreti kesinlikle yoktur...

Bankaya gitmeden direk aöf bürosuna gidip diğer evraklarla birlikte raporunuzun aslını veya tasdiklisini görevliye veriyorsunuz onlarda bunu genel merkeze faxlıyorlar ve kaydınız tamamlanıyor....

bende aöf sosyoloji 4 yıllığa kayıt yaptırdım tek kuruş almadılar...

harç dışında başka imtiyazlar yok mu (gerçi ne olabilirki :p )

evet kayıtlar parasız.tek kuruş ödemiyorsunuz.ben de geçen yıl sosyoloji okumaya başladım.hiç para vermedim.raporunuzla başvuruyorsunuz.

gsli;

Gerçekten oturup ders çalışacaksan o bölümü seç zira kolay bir bölüm değil sosyoloji fakat zevkli. Ben 2. sınıftayım ders çalışmadan her ne kadar çan eğrisi bile olsa geçmek zor.

pek ders çalışcağımı zannetmiyorm ya. aslında örgün okumayı düşünüyomda gidip gelmek çok zor olur diye mecbur açıköğretim yazdım. ek tercihlerde tekrar örgüne geçebilirmiyim ki :)

Bu yıl Laborant ve veteriner bölümünü kazandım raporumu diploma 4 fotograf kazandı belgesi istediler ücret almıyacaklarmış ;) hayırlısıyla bu hafta kayıt yaptıracagım:eek:

Yanlız okulu zamanında bitirmezsen 15-20 tl ödüyorsun. Onun haricinde ücret yok

günaydın..veb 2009 yılında 1 yıl kamu yönetimi okudum..sonradan baktım olmuyor boş verdim ben şimdi tekrar kayıt yapabilirmiyim başka bir bölüme..bunla ilgili bilgin varmı

Ben 2 yıllık Muhasebe ve vergi uygulamaları okuyorum ancak bitiremedim 1 sene de ara verdim bu süre içerisinde hep para yatırdım. Şimdi evraklarımı verip faxlatsam paradan muaf olurmuyum geçen yıldan borcumda vardı?
birde raporun aslından başka ne gibi evraklar gerekli?

peki bu açıkögretim ortaokul okuyan içinde geçerlimi ? kayıta gittik biz para yatırdık bankaya yoksa yapmayız dediler ...

Merhaba arkadaşlar. ben kamu yönetimi 2.sınfıtayım. geçen sene kaydımı yeniletmedim. şubat ayında da özürlu raporumu aldım %51 oranlı. daha önceden borcum yok.bu sene yeniletmeyi düşnüyüorum sınfta kalmıştım geçen sene. benim öğrenmek istedigim kaydımı yeniletmediğimden dolayı geçen seneden harç borcum çıkar mı? çıkarsa eğer 2012 2013 dönemi olduug için raporum dolayısıyla muaf olabilir miyim geçen seneki borçtan?

gsli,

ben 1. sınıfta tek satır açıp çalışmadım hatta kitapları bile gidip almadım ve bütün dersleri geçtim.geçmişten belli bir birikiminiz varsa rahat geçersiniz 1. sınıfı ama 2. sınıfı bilmiyorum.vizelere yine çalışmadan gitmeyi düşünüyorum.bakalım nolacak :D

Sorduğum soruya kendim cvp vereyim.. AÖF e gittim raporumu verdim.. bilgisayar çıktısında sadece geçen yılın ve 4 senedir hala 2 yıllığı bitiremediğim ceza parasını ödedim.. kafamı duvarlar vuruyorum 4 senedir para ödüyormuşum aöf e pööff :(

2 yillik Bilgisayar Programciligi Mezunuyum. Mufredata gore asagidaki bolumlere sinavsiz gecis hakkim varmis. Sizce hangi bolum gelecegime en iyi katkiyi sunar ?

Not: Bankaci suan olarak calismaktayim

Iktisat
çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
kamu yönetimi
maliye
uluslararası ilişkiler
işletme
konaklama işletmeciliği

okuyun arkadaşlar..normal üniversitedende kolay arkadaşlar..herhangi bir ücret de yok.senede 4 sınav..toplamda 8 gün..1 hafta zaman ayırsanız en kötü onur belgesi alırsnz..şiddetle tavsiye ediyorm.

Üst Alt