Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık öğretim fakültesinde üniversite okumak istiyorum..?

celik

Aktif Üye
Konular
68
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Ben lise mezunu olarak açıktan fakülte okumak istiyorum yani açık öğretim. Ama açık öğretim hakkında hiçbir bilgim yok. Sadece şunu biliyorum öss ye girip barajı aştıktan sonra okuyabiliyorsun. Diyelim ki öss ye girdim barajı astım ondan sonra neler yapmalıyım.. açıktan işletme okumak istiyorum da onun için sizinle paylaşmak istedim. Bir yandan okumak bir yandan çalışmak JJJ

Teşekkürler

valla benim bir akrabamm senin dediğiin gibi okuyor şuan oda işlet bölümünde ama o 2 sene ünüversitede okuyup sonra açıkliseye giitii çünkküü az çok bilgi sahbi olmasıı gerekiyorduu derslerden.. bence sende öyle yap ama bana sorrasan git fakültede okuu.. yoksa boşuna okumuş olursun kariyerinide etkiler bu durum açıktan okumak boş bence hem git fakülteye arkadaş edin cevreni genişler ogunleri ararsın birgünn içinde hasret kalır yoksaaa...:(

engelliler için açık fakülte okumak bir şans.malum mımari engeller var ayrıca çalışanlarda uni. okuyarak gerek mesleklerınde ilerlemek gerekse emekli maaşlarında olacak artış için okuyabilirler.buyıl açık fakulteye 7 tane daha 4 yıllık fakulte eklendi ben uluslar arası ilişkiler düşünüyorum.

Üst Alt