Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Öğretim Lisesi öğrencisiyim. 22 yaşıma kadar liseyi bitirebilir miyim?

alexhilal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba... ben 19 yalındayım. açık ögretimden liseyi okuyorum... herhangi bir engelim yok... liseyi farklı sebeblerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.. şuanda açık ögretimdeki toplam kredim 38... benim inşallah liseyi bitirebilirsem hedefim hayalimi gerçekleştirmek. 9 yaşında teyzemin kızının polis okuluna yemin törenine gittimde cok etkilenmiştim ama bi süre sonra bu hayalimi asla gercekleştiremem diye ümitsizle kapıldım ve şimdi biraz ümitliyim...polis ola bilmem için 24 yaşından gün almamış olmam gerek. sizce ben 21 yada 22 yaşına kadar liseyi bitirebilirmiyim... ? yada bunun için neler yapmam gerek alansız okuyorum düz liseden !!! insallah lise diplomamı alırsam derhaneyede gidip polislige hazırlanmak isityorumm... şimdiden ilginiiz için tesekkür ederim...

bitirebilirsiniz lakin çalışırsanız elbette yoksa matematiksel olarak bitebilir....

tesekkür ederimm... peki başara bilirmiyim bunu .... son senede dersaneye gitsem polisli başarabilirmiyim deersiniz ?

azmin elinden hiç bişey kurtulmaz...

sen çalış rabbimden emegini istersin polisligi nasip etmese emegine karşılık başka daha hayrılı bir iş nasip eder..alın yazısı rabbim bilir..

en cok istedigimde rabbim nasip etsinde o raddeye kadar geleyim polislik sınavını kazanamasam bile yaptım olmadı derim içimde bir ukte kalmaz.. bana şans dileyin :) ve ilginiz için cok tesekkür edeirm bana cevap verdiginiz için

yolun açık olsun inşallah rabbim gönlüne göre verir,ama çalışman gerek açık lise 22 de bitti diyelim,bunun daha sonrası var öss,ye gireceksin asıl puan alman gereken yerler buralar kpss puan gerekli,yani zamanla yarışman gerekecek çünkü senin açık lise bittigi döneme öss sınavı olacakmı? kpss olacak mı? bunlara girebilmen için mezuniyet şartı ararlar yani varsayarak yola çıktım hayat bu kendin çizemezsin bu tür sınav tarihlerini o yüzden zamanla yarışacaksın işin rasgitsin..

krediyi tamamlaman lazım 2 yıla bitirebilirsin fakat akşam liseleri var açıklise gibi bence orada daha fazla şansın olur ders geçme açısından çünkü normal yüzyüze eğitim sınıfına giriyor sistem ayı fakat öğretmeni bildiğin için puan isteme durumun oluyor sözlüydü ödevdi geçirme şansın oluyor açıklisede böyle bir şansın yok sınavı verirsen ne ala

lütfen bana dua edin birde benim sayısalım pert bi durumda ne olcak ya :( insallahh yarıda bırakıtm hayalimi böyle elde edebilirim umarımm... hepininiz burda bana cevap verip ilgilendiginiz için cok tesekkür ederim herşey gönlünüzce olsun

okul bi an önce bitirip polislik sınavlarına çalışmak istiyorsan ilk yapman gerek genel lise yani genel kültür bölümü olması gerek en basiti genel kültür 2,5 senede en fazla 3,5 yılda bitirirsin diyebilirim başka türlü akşam liseleri falan zor kredisi yüksek onların bu nedenle 240 kredide bitirirsin,ama düz lise genel kültür bölümü seç 192 kredi ne sormak istersen sorabilirsin bende bitirdim hertürlü yardımcı olurum nasıl bitirecegini anlatayım sana kolay yolunu

evet söyledikleriniz gayet mantıklı şeyler... valla calışıyorum rabbim bana zihin acıklıgı birazda şans verir umarımm.. insallah hersey güzel olur...

Üst Alt