Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık öğretim ön lisansa nasıl kayıt yaptıracağım?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
Açık öğretim ön lisansa nasıl kayıt yapacam biri bana yardımcı olabilirmi acaba ,ösym şifremızle netten kayıt olabılıyormuyuz acaba ...

Kardeş ygs den 225 aldım ama nasıl kayıt oluyorum bılmıyorum.

yarın ösys yerleştirme işlemleri başlayacak sanırım, ordan tercih yapacaksınız.klavuzda yayınlanır sanırım.ösym aday işlemlerine şifrenizle girerek

bu arada engelliler için min puan 150 yerine 100 müş

teşekkür ederim ....

ya kafayı yıycem kardeşim ygs 3 puanım 260 olmuş ek puan la ygs 4 ise 253 ama anadolu ünüversitesine nasıl kayıt olucam çözemıyorum yardım lütfen...

bu verdiğim linkteki ilk en üsttekinde özel koşullar var sayfa 515 de baslıyor, tablo 3 önlisans programları tablo4 lisans programları
önlisans tercih edicekseniz tablo3 ü açın, burdan anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesini bulun, girmek istediğiniz programın özel koşullarına bakın, kodunu alın ve ösym aday işlemlerinden bu kodu tercihlerinizde gireceksiniz. özel koşullarda genelde 9 ve 773 olur, 9 metaryeller yani ders kitapları için ücret alındığını yazıyor bu sizi alakadar etmiyor, 773 de ygsk puan türlerinden herhangi birinden en az 150 ve üzeri almak diyor. tercihlerinizi düzgün yapın çünkü kontenjanlar çok yani ilk tercihiniz gelicek yüksek ihtimalle açık öğretimde

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Allah razı olsun kardeşim ...benımde sana yardıme decegım bır konu olursa söyle....

tercihlerinizi sıralayın önce okumak istediğiniz bölümler olsun ilk sıralarda sonralara da ne gelirse artık şansımıza okuruz diyerek staj/uygulama olmayan yani devam zorunluluğu olmayan bölümler olsun.
4 yıllık lisans programları da tercih edebilirsiniz 4yılda alırım ben diplomayı diyorsanız.
Takıldığınız yerde sorabilirsiniz özelden yada burdan, burdan yazmanız daha uygun olur, sorun yaşayan yada farklı birşeyler eklemek, fikir eklemek isteyen arkadaşlar içinde iyi olur.

kardeşim bu tercihlerde anadolu ünüversitesınde 0+0 ne demektır...

pasini seçmeli dersleri gösteriyor sanırım, almanca fransızca ingilizce bunlardan birisini seçeceksin yabancı dil olarak sanırım o

baktınız mı sonucunuza ? hangi bölümü tercih etmiştiniz?

baktım kardeşim.sosyal hızmetler okuycam...tşk ederım

hayırlı olsun, kayıt olmaya giderken yanınızda raporunuzuda götürmeyi unutmayın, ilk önce internetten başvuru yapacaksınız, ardından yakınınızdaki bir büroya gidip gerekli belgeleri teslim edeceksiniz,herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz, işlemleriniz bittikten sonra size küçük bir kağıt vericekler bunu kimliğiniz basıldığında kimliği almak için teslim ediceksiniz. kesin tarihler açıklanana kadar sitelerini ziyaret edin...

ÖSYS Yeni Kayıt

2016-2017 Öğretim Yılı İçin Planlanan İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri*
İnternet Başvuru Tarihi25 Ağustos 2016 Pazartesi - 03 Eylül 2016 Cumartesi
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi25 Ağustos 2016 Pazartesi - 03 Eylül 2016 Cumartesi
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi03 Eylül 2016 Cumartesi

https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/nasil-ogrenci-olabilirim/yeni-kayit

Allah razı olsun kardeşim.yardımlarınız için sağolun....

Üst Alt