Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık öğretim Türk dili ve edebiyatı bölümü hakkında..?

Asliii

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Açık öğretim türk dili ve edebiyatı hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim zor bir bölüm mü acaba?

Arkadaşlar bu bölümü okuyan ya da bilgi verebilecek olan var mı?

ben okumadım ama edebiyata ve dil dersine olan düşkünlüğümden ötürü kolay diyorum...

Ben de bu sene tercih yaptım, okuyacağım. Benimki gayet bilinçli bir tercihti. Sosyal Bilimler Lisesinde okuduğumdan bana yakın gelen bölümdü. Kayıt yapıldıktan sonra kitaplara baktım da zor geldi açıkçası daha giriş kitapları olmasına rağmen. Ama sevdiğim bir bölüm olduğu için zor da olsa çalışırken zevk alacağımı düşünüyorum. Eğer seviyorsanız tercih yapın derim. Yoksa öbür türlüsü insanı boğar gibime geliyor.

acık ogretımı oyle zorlastırmıslar kı ben 2 yıldır okuyom daha 20 kredı toplıyabıldım :( bu gıdısle 2016 ekpss ye de yetısemıcem gıbı gornuyor

Bende eğitimim boyunca derse olan ilgimden dolayı okumak istediğim bir bölüm ama sonrasında zor olursa diye de çekince duymaktayım
Ayrıca şunu da sormak istiyorum sizlere önlisans mezunu olan biri bu bölüme dikay geçiş yapabilir mi?

Çok zor değildir bence ..Sosyoloji bitirdim bende çok da zorlanmadım ama hep çalıştım ciddi bir çalışma olmadan asla bıtırılecek bır bolum değil AÖF çok zorlaştı eskısı gıbı salla geç olmuyor..Benım bölümümde dıkey geçiş yapılıyordu 2 yıllık sosyolojı okuyanlar sosyal hızmetler okuyanlar gecebıldı T.D Edbiyatta yok olduğunu duymuştum bır arkadaşımdan ama kulaktan dolma tabı buroyu arayıp bu soruya kesın yanıt alabılırsınız..Bende çok korkarak başladım dedım olmassa 2. yılda onlısans dıplomamı alır sonlandırırım ama devam ettım 4 yıl bıttı şükür Edebiyatta da önlisans dıplomanı alıp çekılebılme varmı bılmıyorum onuda sorun AÖF burosuna bence .Eğer alınabılıyorsa devam etmek ıstemezsenız önlisans mezunu olursunuz ..

Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Üst Alt