Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıklanamayan olaylara sebep bulmak hezeyan mı?

Spiritüel anlamda dolunay olduğu günlerde insanlar sinirli oluyor diye bir kanım vardı.Evdekiler ne zaman dolunay varsa beni sinirlendiriyordu.Sonrasında kasti yaptıklarını anladım.Fırsat bu fırsat diyip sinirlendiriyorlardı.Aşağı yukarı aynı durum.

@Operadaki Hayalet,
Evet sokaktaki insanlar hakkımda konuşuyordu diye düşünüyordum hatta babam dışarıda bir polisle konuşuyordu, ben de sürekli satranç oynuyordum, polis babama kimse o kadar iyi satranç oynayamaz demişti sanıyordum. Doğa olaylarına kişisel anlam yüklemedim.

@NewDay,
Dolunayın böyle bir etkisi vardı sanırım. Böyle bir makale vardı bulursam eklerim.

Dolunay: Gökyüzünün yükünün azalmasına ve kişilerin auraların çoğalmasına yani enerji artışına yol açar. Ay’ın manipülasyonu ile meydana gelen bu ekstra enerji artışı ise dengeli ve tutarlı olmayan hareketleri tetiklemektedir. Sonuç itibariyle kişiler kendilerini dolunay zamanı; gergin, halsiz, kaygılı ve duygusal olarak karışık hissedebilir.
Amerika’nın Florida eyaletinde gerçekleştirilen sosyolojik bir çalışmaya göre, dolunayın etkilerini ispat eder niteliktedir. Suç eğilimi, şiddet ve cinayetleri araştırmakta olan bir grup gözlemci, beş yıllık polis raporlarını inceleyip dolunay zamanlarında suç oranlarının gözle görülür bir biçimde arttığını tespit etmiştir. Aynı çalışmada elde edilen farklı bir bulgu ise; dolunay zamanlarında kişilerin uykularının kısa olduğudur. Bilimsel bir bulgu elde edilmese de yapılan bu araştırmaların sonunda ayın döngüsü ve biyolojik ritmin ilişkili olabileceği düşünülmektedir.

Son düzenleme:
Neden böyle dediniz ben bile merak ettim
Hastadır veya değildir teşhisi koyacak kişi ben değilim ancak içinde bulunduğu durumu o kadar benimsemiş ve tereddütsüz şekilde kabul etmiş ki ne söylediğimizin bir önemi yok, kendince her tekrarladığında aksi görüşlerin hepsi yine önemsiz kalacak.

Yaklaşık 1 saattir elektrikler kesikti herkes elinde telefon kurcalıyordu kardeşim ne zaman gelecek artık tam da vaktini buldu dediği anda elektrikler geldi. İşin enteresan taraflı tam da bu konuyu okurken hatta cevap yazarken gerçekleşti bunlar. Şimdi benim bu olaydan bir anlam mı çıkartmam gerekiyor?

Arkadaşa göre evet ancak bana göre hayır.

@Pickle,
YEDAŞ'ı aradım, sanırım trafolarla alakalı bir durum varmış. Şuan ev disko gibi bütün lambalar aralıklı yanıp sönüyor, bak hazır konuşuyorken yine giderse belki açıklanamayan bir olay yaşıyoruzdur veya sadece aşırı rüzgarın elektrik kablolarını sallamasından doğan akım dengesizliğindendir.

Üst Alt