Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıklanan Orman Genel Müdürlüğü sınav sonuçları

Bursanın cumartesi günü ki açıklanmış. Ben pazar günü girdim. Cumartesi günününki 80den başlamış 73 de kapatmış. Alınanda 5 kişi :(

Arkadaslar cıkan sorular hakkında bilgi verebilirmisin zorluk durumu nasıldı sorulan sorular yayınlandımı kazanan arkadasıma da hayırlı olsun darısı bizlerin basına yarın Antalya ya gidiyorum ogm sınavı icin

İstanbul ne zaman açıklanacak :(

hükümet eziyet ediyor başka bir şey değil

Bayram geliyor İstanbul hala açıklamadı

Arkadaşlar Ankara açıklandı mı? Haberi olan var mı?Hoşçakalın.

arkadaşlar bilgisayar işletmeni olarak girilen ogm sınavlarında önlisan ile lisans mezunlarına aynı sorularmı yoksa ayrı sorular mı soruldu bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.

sakaryda aradık 46 aldın dediler sadece okadar ne gitti ne geldi belli değil

Antalya açıklandı ama ben itiraz etmeyi düşünüyorum çünkü 80 civarı beklerken 50 civarında puan geldi, allahtan sınavdan çıkamdan sorulara verdiğim cevabı başka bir kağıda yazmıştım.

http://antalyaobm.ogm.gov.tr/

bu ankarayı gerçekten unuttularmı ya bu kadar zamanda açıklanmaz mı ne iştir anlamadım gitti...

istanbul orman bölge müd. tel ile görüştüm 1 saat içinde sitede yayımlanır dediler bilginize arkadaşlar.

[SIZE=2][FONT=Arial]T.C.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]Orman Genel Müdürlüğü İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]​
[SIZE=2][FONT=Arial]Sayı : B18 1 OGM 1 17 00 08-903 01[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]Konu : Özürlü Sınav Sonuçları[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial] İSTANBUL ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial] Orman Genel Müdürlüğümüzün 16.07.2010 tarih ve 8912 sayılı emirleri gereği 657 Sayılı Devlet Memurları kanununun 53.maddesi gereği özürlü kontenjan açığı olarak Bölge Müdürlüğümüze alınacak (4) adet Bilgisayar İşletmeni ile (6) Adet Memur Sınavı 24 Ekim 2010 tarihinde Bursa ULUDAĞÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesinde yapılmış olup Sınav Sonucunda Asıl ve Yedek olarak kazananların Ün Vanları, Adı ve Soyadı ile aldıkları puanlar aşağıya çıkarılmıştır.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial] Sınava girenlere duyurulur. 23.11.2010[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial]BİLGİSAYAR İŞLETMENİ[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial] ASIL LİSTE YEDEK LİSTE [/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial] Adı ve Soyadı Aldığı Puan Adı ve Soyadı Aldığı Puan[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]1- Emin EKREN 84.50 1- Önder DENİZ 70.50[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]2- Hikmet ÖZTARHAN 77.50 2- Selahattin YILMAZ 68.00[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]3- Emre BORAN 74.50 3- Nurullah ATA 66.50[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]4- Sinan HORUZ 73.00 4- Musa KAYA 66.50[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]MEMUR[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial] ASIL LİSTE YEDEK LİSTE[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial] Adı ve Soyadı Aldığı Puan Adı ve Soyadı Aldığı Puan[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]1- Zeynep Hatice KARAHAN 95.00 1- Gani DİKBAŞ 74.50[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]2- Giray ALPAY 94.00 2- Dilek SEVİNÇ 74.50[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]3- Murat ERGÜL 86.50 3- Muhammed AKKIRIK 72.50[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]4- Nazire ALÇİÇEK 85.50 4- Murat KOÇ 71.00[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]5- Sinan AKBULUT 81.00 5- Şenol DEMİRAY 69.50[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]6- Hüseyin GÜNGÖR 76.00 6- Ahmet Faruk ŞAHİN 69.50[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial]kazanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı başımıza İNŞALLAH[/FONT][/SIZE]

daha once izmir bolu gibi iller belli olmustu 1 ay oluyor orda kazanan arkadaşlar iş başı yaptımı?

ben sakaryadkini merak ediyordum tlelfonla aradık 46 aldın dediler her krumun internet sayfası var sınav girş kağıdımız sanal ortamda yayınlanıyor sonucu yayınlmak zormu oluyor onu merka ediyoruz bilgilendirmlerinize sunmak istedim torpil olayıdan şüphe etmek istemem başarılı olan kaznır inşallh

ben malulen emekliliğe baş vurdum onu bekliyorum zaten omazsam diye bir ihtimal gryorum sınvalra

ankara orman bakanlığı sınav sonuçları

pari85;

sınavın açıklanmama sebebi sınav giriş belgeleri bazı adayların ellerine geçmemiş onlarda şikayet etmiş onun sonucunu bekliyormuş kurum ellerine geçmediyse kurumdan alabilirlerdi saçma bir şikayet...

Üst Alt