Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretim Lise ders seçimi hakkında..?

eun jin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[SUB]​[/SUB]merhaba ben buyıl ilk defa açık öğretime kayıtta bulundum . ve hangi dersleri seçmem gerek hangilerini seçsem daha iyi olur hiç bir şey bilmiyorum ... ve ortak derslerin hepsine girmem mecburmu ? ben 14 ders seçtim ve 30 krediyi doldurdum fakat ortak olan 2 kredilik kimya dersini seçmedim bir tek onu seçmedim şimdi sınavda bana kimya sorulmayacak mı öyle bir şansım varmı ? :)

arkadaşım ögrenci işlemlerine girdin mi solda aşagıya dogru bak ögrenci genel bilgilerinin altında orda zorunlu derslere tıkla görürsün kaç dersten zorunlu olup olmadıgını orda yazan bütün zorunlu dersleri hepsini geçmek zorundasın ilk sınava seçmediysen sonraki seçmelere karşına çıkar öyle öyle mecbur seçeceksin..

çok teşekkür ederim bu gün internet üzerinden ders seçimimi yaptım bütün zorunlu dersleri seçtim iki tanede seçmeli ders seçtim toplam 30 kredi oldu :) inşAllah çok çalışacağım ve başarıcam :)

Üst Alt