Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretim lisesi diplomamı iptal ettirebilir miyim?

erkoç_8585

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hocam merhaba ben özgür aslan açıkögretim lisesinden 2009 yılında diplomamamı alıp mezun oldum.benim sorunum diplomamı iptal ettirip malatyada bulunan bir özel akşam lisesine kayıt yaptırıp diplomamı o okuldan almak istiyorum.bundan dolayı diplomamı nasıl iptal ettirebilirim.biliyorum söyledigim şey çok saçma gelebilir dogrudur ama rica ediyorum eger bir yolu varsa lütfen bana söyleyin.bunun için bir yere başvurmam gerekiyorsa gerekenler neler nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olun.
Belki şunu düşünebilirsiniz neden var olan diplomanı iptal ettirmek istiyorsun.şöyle diyeyim;diploma notunu daha yüksek olmasını istiyorum.asıl nedenise ben normal bir düz liseyi bitirdim sadece ortalama yükseltme sınavlarına giremedim diye kaydımı açık ögretime aldırmak zorunda kaldım.bundan dolayı ben lise egitimini baştan sona tamamladıgım halde açık ögretimden diploma almam beni rencide ediyor.bunun için diplomamı iptal ettirip ondan sonra kaydımı özel akşam lisesine yaptırıp diplomamı oradan almak istiyorum.zaten kredilerim yüksek oldugu için kaydımı yaptırdıktan sonra mezun olmam kısa sürer.ben özel bilgiyurt akşam lisesi yöneticileriyle konuştum eger diplomamaı iptal ettirirsen kaydını buraya yaptırabilirsin dediler.malatya halk egitim merkezine gittim benimle dalga geçer gibi konuşmaya başlayınca derdimi anlatmadan kalktım.
Bana yardımcı olabilecek kişi sizsiniz.benim söyledigim şeyin oluru varsa nedir ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim rica ediyorum yardımcı olun.ben bütün sorumlulugu üzerime almaya hazırım.böyle bir şeyle ilk defa karşılaştıgınızı tahmin ediyorum.

numaram:2072600844

Üst Alt