Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretim lisesi resmi web sitesinde çıkan bu yazı ne anlama geliyor?

eser37

Üye
Konular
63
Reaksiyonlar
1
Açık Öğretim/ Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2012-2013 öğretim yılı I. dönem sınavı için tüm Halk Eğitim Merkezlerine kitap isteme modülü açılmıştır. İl/ilçe Millî Eğitim Müdürlüğünde ilgili Şube Müdürünün koordinesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü sorumlu Müdür Yardımcısı ve kayıt alan okulların ilgili Müdür Yardımcılarının birlikte tespit edecekleri kitap ihtiyaçları Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne açılan modüle girilecektir. Açık Öğretim/ Mesleki Açık Öğretim Lisesi Ders Notları dağıtım merkezi olarak tespit edilen il/ilçelerdeki Halk Eğitim Merkezlerindeki depolara Ders Notları indirilecektir. Kitap talepleri 01 Haziran 2012 tarihi mesai bitimi ile sonlandırılacaktır. Bir öğretim yılında 2 kez kitap gönderimi yapılacaktır. Birinci gönderim 1.sınav için, ikinci gönderim 2. ve 3.sınavlar içindir.

Kitapların muayene kabulü elektronik ortamda yapılacaktır. İl/ilçe Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından muayene kabul komisyonları oluşturulacaktır.
Not: Açık Öğretim Kurumlarının Kitapları Ders Notu olarak adlandırılır. Açık Öğretim Kurumlarının Ders Notlarının indirileceği Halk Eğitim Merkezlerinin adres güncellenmesi için ekteki formun doldurularak en geç 31 Mayıs 2012 tarihine kadar etg_dersnotlari@meb.gov.tr adresine elektronik ortamda gönderilmesi gerekmektedir. Formu indirmek için tıklayınız.

Üst Alt