Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretim seçersem puanım seneye kırılır mı?

Cengiz.34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba, ben ekpss (lise) 93 puan aldım. bu sene lysden istediğim puanı alamadığımdan(pdr için) seneye tekrar girmeyi düşünüyorum. Bu sene 2 yıllık bir aöf seçsem puanım kırılır mı lysde? Bir diğer sorum hizmetli kadrosundan memur kadrosuna geçebilirmiyim 2 yılık aöf bitirince?

tm1 :331,
-TM-2:347,
TM3:367

Bu puanlarla açıköğretim seçmemelisin bence YGS 140-185 arası olsan tamamda bu puanlarla kendine ihanet edersin emeğine yazık. Bence sevdiğin bir bölüm seçip bir yıl sık dersleri sıkı çalışıp yatay geçişle istediğin üniversireye geç. Doğu moğu farketmez yeter ki sevdiğin istediğin bölüm olsun kas biraz derece yapıp yatay geçişle gelirsin istediğin yere.

Engelsizbiz;

Bu sene ekpssden tercih yapacam aynı zamanda pdr için tekrar çalışıp bir daha sınava gireceğim. sene de girersem lysye 3. girişim olacak maksat 1 sene boşa gitmesin.

Ben pdr istiyorum. Hizmetli olarak çalışmak hiç istemiyorum seçersem çok mutsuz olacağımdan eminim. 2013 te tm3:345 2014 tm3:370 puan son bir kez daha hazırlanmayı düşünüyorum.(adana pdr 400 puan) kazanamama durumunu da düşünerek buy sene [SIZE=3]aöf [/SIZE]den bir bölüm okuyacağım ön lisans mezunu olmak için. En azından bir dahaki ekpss de memur olarak tercih yapabilirim. Sizce seneye hazırlanmalımıyım? Aöf den 2 yıllık hangi bölümü seçeyim neden? hangi bölümü okursam sonuçta ön lisans muzunu olacağımdan en kolay bölüm hangisi sizce? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim kafam çok karışık

Üst Alt