Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretimde okuyorum. Geçen sene ara verdim, harç ödemesi yapmadım. Bu sene..?

berussa16

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. ben kamu yönetimi 2.sınfıtayım. geçen sene kaydımı yeniletmedim. şubat ayında da özürlu raporumu aldım %51 oranlı. daha önceden borcum yok.bu sene yeniletmeyi düşnüyüorum sınfta kalmıştım geçen sene. benim öğrenmek istedigim kaydımı yeniletmediğimden dolayı geçen seneden harç borcum çıkar mı? çıkarsa eğer 2012 2013 dönemi olduug için raporum dolayısıyla muaf olabilir miyim geçen seneki borçtan?

merhaba.kayıt yenilemezsen borçta olmaz sonuçta kayıt yaparsan borcun oluşur istersen telefonla ara sor

Web: www.anadolu.edu.tr
E-Posta: aofbilgi@anadolu.edu.tr
Telefon: 444 10 26
Adres: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yunusemre Kampüsü 26470 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Not: Göndereceğiniz elektronik postalarınızda T.C. kimlik numaranızı, ad ve soyadınızı mutlaka bildiriniz.

Üst Alt