Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretimde önlisanstan en kolay bitirilecek bölüm hangisidir?

Pluvia

Emektar Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
1
Açıköğretimde önlisans en kolay bitirilcek bölüm hangisidir

İlgi alanın hangisine yatkın ise onu seç bence. Ben fotoğrafçılık bilgim olduğu için fotoğrafçılığı seçtim. Fotoğraf derslerine hiç çalışmadan geçiyorumda teorik olan fotoğrafla alakası olmayan derslerden kalıyorum seneye son alttan kalan dersleri verirsem tabi. :)

emir79 stajsızmı stajlı istemiyom

Staj getirmişler bazılarına engelliye muaf oluyomu staj

Alman içlerinde yerel yönetimi sevdimde ondada matematik var geçemem onu :D kolaydan geçmem lazım maksat lise mezunluğundan çıkım hiç bişi yok liseye:D
Alman stajlının bikaçında engel raporundan bahsetmiş onlar muafmı oluyoki

Benim bölüm sosyal bilimdide kaldırmışlar yerine bişi seç der kesin bende sorum dedim burdan pek anlamam:)

Sosyal himzetler bölümü vardı ona bak isteren baya bölüm var elbette vardır yapabileceğin. MAtematik benimde iyi değildi matematik olmayan bölüm ararken kendi yapabilieceğim bölümü buldum. Gönüllü olarak fotoğrafçılık yapıyorum aynı zamanda. Staj konsnda hiç bir bilgim ok malesef Çalıştığım için olsa da staj gidemem zaten.

Çoğu stajlı :)

Engelli muafmı onda bilgim yok

Sosyal hizmet gzl oda stajlı

sahranil

Bağlı bulunduğun yerdeki açık öğretim bürosuna sor o zaman her şeyi bilir en azından 1. ağızdan öğrenirsin.

Ankarada olsam sorcamda burda yok merkezde uzak

sahranil
En kolay bölüm derslerini en iyi bildiğin bölümdür.
Sayısalın iyi değilse
Halkla ilişkiler oku sonra üzerine kamu yönetimini tamamlarsın lisans mezunu olursun

Aslında en kolay bitirilecek bölüm olarak bakmamak lazım. Daha çok devletimiz hangi alanda alımı çok yapıyor veya hangi iş daha rahat çalışma olanakları, imkanları yüksek olarak bakmak lazım.

kolay bölüm olarak algılanmasın, yazılabilecek ileriki dönemde iş bulma tercih edilirliği yönünde yazdım, staj yok diye biliyorum..

Bölüm tercihi yapılırken derslere bir bakmak gerekiyor.
Örneğin fizik kimya matematik 1 2 istatistik 1 2 biyoloji 1 2 gibi dersler sayısal içerikli derslerdir.
Bu durumda artık eskisi gibi salla tutsun mantığıda yoktur AÖF de yani 4 yanlış 1 doruyu götürüyor. Bunun için ders içeriğine bakarak size en uygun bölümü seçmeniz yararınıza olacaktır.

Benim bölümde iletişimi geçmiştim tek sallayarak tabi

7tane ders vardı

adlı kalem muhasebe hasta kabul çocuk gelişim ve teknoloji bilgisayar bölümleri super

Üst Alt