Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıköğretimde önlisanstan en kolay bitirilecek bölüm hangisidir?
İlgi alanın hangisine yatkın ise onu seç bence. Ben fotoğrafçılık bilgim olduğu için fotoğrafçılığı seçtim. Fotoğraf derslerine hiç çalışmadan geçiyorumda teorik olan fotoğrafla alakası olmayan derslerden kalıyorum seneye son alttan kalan dersleri verirsem tabi.
Alman içlerinde yerel yönetimi sevdimde ondada matematik var geçemem onu kolaydan geçmem lazım maksat lise mezunluğundan çıkım hiç bişi yok liseye Alman stajlının bikaçında engel raporundan bahsetmiş onlar muafmı oluyoki
Benim bölüm sosyal bilimdide kaldırmışlar yerine bişi seç der kesin bende sorum dedim burdan pek anlamam
Sosyal himzetler bölümü vardı ona bak isteren baya bölüm var elbette vardır yapabileceğin. MAtematik benimde iyi değildi matematik olmayan bölüm ararken kendi yapabilieceğim bölümü buldum. Gönüllü olarak fotoğrafçılık yapıyorum aynı zamanda. Staj konsnda hiç bir bilgim ok malesef Çalıştığım için olsa da staj gidemem zaten.
sahranil
En kolay bölüm derslerini en iyi bildiğin bölümdür.
Sayısalın iyi değilse
Halkla ilişkiler oku sonra üzerine kamu yönetimini tamamlarsın lisans mezunu olursun
Aslında en kolay bitirilecek bölüm olarak bakmamak lazım. Daha çok devletimiz hangi alanda alımı çok yapıyor veya hangi iş daha rahat çalışma olanakları, imkanları yüksek olarak bakmak lazım.
Bölüm tercihi yapılırken derslere bir bakmak gerekiyor.
Örneğin fizik kimya matematik 1 2 istatistik 1 2 biyoloji 1 2 gibi dersler sayısal içerikli derslerdir.
Bu durumda artık eskisi gibi salla tutsun mantığıda yoktur AÖF de yani 4 yanlış 1 doruyu götürüyor. Bunun için ders içeriğine bakarak size en uygun bölümü seçmeniz yararınıza olacaktır.