Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Acil akülü sandalye akülerimizi değiştirmemiz lazım..?

kenn

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar;
Bir haftaya kadar köye gidicez. Kardeşim ve ben akülerimizi değiştiricez. Kardeşiminki kapalı sanırım 26 amperlik iki aküsü var. Benimki açık kasalı. Jel akü daha kaliteli. İstanbul Anadolu yakasında akülerimizi değiştirecek, dürüst ve işini bilen bir yer biliyor musunuz? Kapalı kasaya 33 amperlik jel akü sığar mı? Ve maliyetleri bir çift jel ve kuru aküye göre ne olur?

kapalı kasanın boyutlarını ölçüp buraya yazsaydınız daha iyi olurdu aslında...

33ah'lik akülerin boyutları büyük oranda standarttır, 196mm X 131mm X 155mm şeklindedir... bu ölçüleri göz önünde tutarak kasanıza sığıp sığmayacağını tespit edebilirsiniz...

Kadıköy'deki medikalcilerin yakınlarında bulunan akücülerde jel akü bulabilirsiniz, ama ben olsam internetten online alışveriş yaparak alırdım aküleri, çünkü toplamda (33ah'lik) aküler yaklaşık 22 kilo gelecek, onları nasıl taşıyacaksınız bu sıcakta? :)

bende Alacagim jel akü fiyat arastiriyorum 70 amper cift akuye bir dokuzyuz dediler normalmi acaba? Akü fitatlari okasar yuksekmi

baharrrr

Perpa'dan bir çift 33 Amperlik jel aküyü (70$+KDV) 480 TLye aldık. Size epey yüksek rakam söylemişler, tabii kalitesine göre değişir. Bize iki yıl bile garanti veremeyeceğini söyledi satıcı, normalde diğer kullanımlar için ömrü 10yıl ama akülü sandalye kullanıcıları için o kadar garanti veremiyorlarmış bilinçli kullanmadıkları için.

Üst Alt