Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Acil Satilik Hyundai Accent Admire 1.6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pegasus

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
1
ARAÇ SATILDIĞI İÇN İLAN GEÇERSİZDİR

Merhaba arkadaslar 2005 Model Hyundai Accent Admire aracim satiliktir.

Aracin kilometresi 57 bin.
1.6 motor
Otomatik ve Aparati uzerinde
Buz Grisi

hyundaiaccentp.jpg

Atiker marka sirali gaz takilidir. Gaz sayesinde sehir ici yakit tuketimi 180 kurus civarindadir. Gaz tupu simit seklinde istetmenin yerindedir. Yani bagaj tekerlekli sandalye icin bos birakilmistir.

Aracin uzerinde gecen yil aldigim yeni lastikler var. Ancak yurtdisinda bulundugum icin gecen yildan bu yana arabayi kullanmiyorum. Yani lastikleri yeni sayilir.

Araba modelinin full versiyonudur. Yani guvenlik paketlidir. Aynalar ve yan citalari govde rengindedir.
Dort cam otomatik kumandalidir ve iki hava yastigi vardir.

Arabayi Amerika da doktora egitimine devam ettigim icin satiyorum. Zaten son bir yildir yatiyor.

Arabayla buyuk bir kaza yapilmadi ancak saginda solunda olusan siyriklar nedeniyle bazi parcalarinda boya vardir. Onun disinda tamamen orjinaldir.

Arac icinde sigara icilmemistir.

Arac bugune kadar tek ama tek bir kez dahi bozulmamistir. Servis bakimlari yapilmistir ve 100 bin km garantisi devam etmektedir.

Araci OTV muafiyetiyle aldim ve muafiyeti Agustos ayinin 8 inde doluyor.

Araci ABD ye gidecegim 28 Agustostan bir gun once teslim edebilirim.

Istedigim fiyati uzerindeki aparat ve Gaz sistemini hesaba katarak degerlendirirseniz sevinirim. Cunku o durumda istenen meblagin ne kadar uygun oldugu daha iyi anlasilir.

Fiyat : 14.250 TL

Not: Lutfen gercekten bir arac almayi dusunenler mesaj atsinlar.

Iletisim icin: Araç satıldığı için iletişim bilgileri kaldırıldı

aparatın ne tür bişey olduğunu yazsak ya da en iyisi resmini eklesek iyi olur....))))

Vergiden düşen aracı sakat birine satmak hiç akıllıca değil kardeşim. Sıradan bir ikinci el araç gibi piyasada sat bence...

Aracı alan kişi makine mühendisine aracın çıkartılması için proje çizditrecek, sonra o şekilde tescil ettirecek ruhsata, o kadar.

Bulentcim aslinda piyasada satabilirim haklisin. Ancak bu arac engelli biri icin cok uygun.Herseyi yapilmis hazir. Piyasada satsam ayni paraya satacagim ama uzerindeki aparati cikartmis olacagim. Engelli bir arkadas icin uygun oldugunu dusunuyorum cunku arac guvenilir. Olmazsa satarim piyasada sorun degil...

Gercekten niyetli arkadaslar bana ulasirsa aparat gibi aksamlarin da fotografini yollarim. Ama Halis Sayar in taktigi pisayada bilinen aparattir.

Hayırlı satışlar. Araç güzel bir araç. Sahibinden com a koymanızı tavsiye ederim. Engelli aracı v.s yazmayın, aparat resminide koymayın. Ciddi bir alıcı çıkarsa aracı normale çevirmek için 100 TL ekstra masrafı olduğunu v.s anlatırsanız daha rahat satarsınız.
Burada bir aracın satılması zor.

Arkadaslar an itibariyle bu arac satilmistir. Araci sitemizin mumtaz sahsiyetlerinden Kuyucak abimize sattim. Gule gule kullansin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt