ARAÇ SATILDIĞI İÇN İLAN GEÇERSİZDİR
Merhaba arkadaslar 2005 Model Hyundai Accent Admire aracim satiliktir.
Aracin kilometresi 57 bin.
1.6 motor
Otomatik ve Aparati uzerinde
Buz Grisi
Atiker marka sirali gaz takilidir. Gaz sayesinde sehir ici yakit tuketimi 180 kurus civarindadir. Gaz tupu simit seklinde istetmenin yerindedir. Yani bagaj tekerlekli sandalye icin bos birakilmistir.
Aracin uzerinde gecen yil aldigim yeni lastikler var. Ancak yurtdisinda bulundugum icin gecen yildan bu yana arabayi kullanmiyorum. Yani lastikleri yeni sayilir.
Araba modelinin full versiyonudur. Yani guvenlik paketlidir. Aynalar ve yan citalari govde rengindedir.
Dort cam otomatik kumandalidir ve iki hava yastigi vardir.
Arabayi Amerika da doktora egitimine devam ettigim icin satiyorum. Zaten son bir yildir yatiyor.
Arabayla buyuk bir kaza yapilmadi ancak saginda solunda olusan siyriklar nedeniyle bazi parcalarinda boya vardir. Onun disinda tamamen orjinaldir.
Arac icinde sigara icilmemistir.
Arac bugune kadar tek ama tek bir kez dahi bozulmamistir. Servis bakimlari yapilmistir ve 100 bin km garantisi devam etmektedir.
Araci OTV muafiyetiyle aldim ve muafiyeti Agustos ayinin 8 inde doluyor.
Araci ABD ye gidecegim 28 Agustostan bir gun once teslim edebilirim.
Istedigim fiyati uzerindeki aparat ve Gaz sistemini hesaba katarak degerlendirirseniz sevinirim. Cunku o durumda istenen meblagin ne kadar uygun oldugu daha iyi anlasilir.
Fiyat : 14.250 TL
Not: Lutfen gercekten bir arac almayi dusunenler mesaj atsinlar.
Iletisim icin: Araç satıldığı için iletişim bilgileri kaldırıldı
Merhaba arkadaslar 2005 Model Hyundai Accent Admire aracim satiliktir.
Aracin kilometresi 57 bin.
1.6 motor
Otomatik ve Aparati uzerinde
Buz Grisi
Atiker marka sirali gaz takilidir. Gaz sayesinde sehir ici yakit tuketimi 180 kurus civarindadir. Gaz tupu simit seklinde istetmenin yerindedir. Yani bagaj tekerlekli sandalye icin bos birakilmistir.
Aracin uzerinde gecen yil aldigim yeni lastikler var. Ancak yurtdisinda bulundugum icin gecen yildan bu yana arabayi kullanmiyorum. Yani lastikleri yeni sayilir.
Araba modelinin full versiyonudur. Yani guvenlik paketlidir. Aynalar ve yan citalari govde rengindedir.
Dort cam otomatik kumandalidir ve iki hava yastigi vardir.
Arabayi Amerika da doktora egitimine devam ettigim icin satiyorum. Zaten son bir yildir yatiyor.
Arabayla buyuk bir kaza yapilmadi ancak saginda solunda olusan siyriklar nedeniyle bazi parcalarinda boya vardir. Onun disinda tamamen orjinaldir.
Arac icinde sigara icilmemistir.
Arac bugune kadar tek ama tek bir kez dahi bozulmamistir. Servis bakimlari yapilmistir ve 100 bin km garantisi devam etmektedir.
Araci OTV muafiyetiyle aldim ve muafiyeti Agustos ayinin 8 inde doluyor.
Araci ABD ye gidecegim 28 Agustostan bir gun once teslim edebilirim.
Istedigim fiyati uzerindeki aparat ve Gaz sistemini hesaba katarak degerlendirirseniz sevinirim. Cunku o durumda istenen meblagin ne kadar uygun oldugu daha iyi anlasilir.
Fiyat : 14.250 TL
Not: Lutfen gercekten bir arac almayi dusunenler mesaj atsinlar.
Iletisim icin: Araç satıldığı için iletişim bilgileri kaldırıldı