Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

açılmayan fotoğraf ve videolar

yelpaze

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
1
bazı sitelerde ki, bazı fotoğrafları ve videoları açamıyorum.

açılan fotolarda "ok" işareti olurken, tıklayınca açılıyor.
açılmayanların sağ üst köşe kırpılmış, alt köşe ise bölünmüş oluyor.

problem çözülürmü ?

yelpaze kırık link veya alıntının yanında küçük resim çerçevesi var ise onu fare ile işaretleyerek ara tuşuna bas . Tarayıcının başka sekmesinde o linkin adresi çıkar .

@yelpaze kırık link veya alıntının yanında küçük resim çerçevesi var ise onu fare ile işaretleyerek ara tuşuna bas . Tarayıcının başka sekmesinde o linkin adresi çıkar .
adam bir balık yakalamış, resmini de sitede yayınlamış.
açılmıyor bende.
ama, başkaları görüp yorum yapıyorlar.

Hızlı resim com , ımg yükle com dan veya ımagevisit com dan yüklenilmiş ise o siteleri ziyaret edersen pc o resimleri açar . Biz hızlı resim yükle kullandığımızdan ve sürekli sitesini ziyaret ettiğimizden anında resimler açılıyor .

Hızlı resim com , ımg yükle com dan veya ımagevisit com dan yüklenilmiş ise o siteleri ziyaret edersen pc o resimleri açar . Biz hızlı resim yükle kullandığımızdan ve sürekli sitesini ziyaret ettiğimizden anında resimler açılıyor .
öyle değil be canım arkadaşım.
aynı sitede bende bilgisayarımdan özel resimlerimi paylaşabiliyorum. hızlı resime gerek yok orada.
-DORLİON-
şu sayfada ki resimleri sen görebiliyormusun ?
ben göremiyorum.

https://www.akvaryum.com/Forum/aqua...yugu_izlenimlerim_ve_soylesi__k578890_sn1.asp

@yelpaze attığın linkte ana sayfada imageshack yükle bildirimi çıktı yüklemedim . Forumda bir konuya tıkladım resimler açıldı , diğer başlıklara da tıkladım resimler açıldı .

V98m5Z.png

zjO9vj.png

Akvaryum com un eski üyesiydim , defalarca ödül vermek için mesajlar göndermişlerdi . Ödül için değil bilgi paylaşımı için bulunuyorum diyerek red etmiştim . Ödülleri 1 kg balık yemiydi :)

Benim günlükteki eklediğim fotolar da açılmıyor, konunun bütünlüğü bozuldu...

selda* Hızlı resim com a üyelik almadan fotoğraf yüklediğin için görüntüleme süresi dolmuş . Üyeliksiz yüklemelerde bir süre sonra siteleri tarafından siliniyor .

@yelpaze bence hiç yükleme , mesajın yazıldığı tarih çok eski ve resim desteği kalkmıştır . Yükleme yapsan da büyük ihtimalle arşivlerinden silinmiştir . Merak ettiğin balığın adını belirttilerse google görselden incelemek en iyisi :)

Üst Alt