Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açtığım başlıklar, yazdığım mesajlar neden siliniyor? Açıklama istiyorum.

berk3435

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Gerçekten yeter yani, bu kadar da olmaz. Özellikle mesajlarımda neden silindiğini belirtin diyorum. Hiç bir gerekçe göstermeden siliyorsunuz? Bunun sebebini bilmek benim hakkım. Neden? Hangi mesajlarım, hangi başlıkların olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. Eğer bu mesajı da silerseniz beni siteden de atın! Yeter artık yani. Bilgi edinmek için bir şey soruyoruz. Dünya kadar yazıyorum. Gerekçesiz, kafasına göre mesaj siliyorlar. Bu kadar da olmaz ki!

@OturanBoğa Sizden Açıklama Bekliyorum!

OturanBoğa Sizden Açıklama Bekliyorum!

Sayın yönetim, artık yeter! gırtlağıma kadar geldi. İster engelleyin! ister atın forumdan! hiç biri umrumda değil! Defalarca yazdığım mesajlarım, başlıklarım neden siliniyor? Neden siliyorsunuz? Hiç bir gerekçe göstermeden nasıl silebiliyorsunuz? Bu forumun amacı yardımlaşma değil mi? Bana açıklama yapın! Yeter artık yani. Bıktım usandım. En son mesajımda gerekçe gösterin diyorum. soru soruyorum. kafanıza göre siliyorsunuz. Ne yani git kendi çöplüğünde öt mü demek istiyorsunuz bana? Ya da burası bizim forumumuz öyle kafana göre soru soramaz ve kimseyi yargılayamazsın mı diyorsunuz? İsterseniz bunu da silin!

Üst Alt