Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açtığımız konular neden kapatılıyor? Pes diyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.Bu forma insanlarımıza bir katkımız,çorbada bir tuzumuz olsun diye katıldım.Birçok güzel insanla tanıştım.Bugüne kadar idare ediyorduk.Ama bu gün gördüm kü konu yine kapatılmış.

Bundan kim sorumlu derseniz belli bülent bey sorumlu.Bizzat kapatmamış olmasa bile kendi şeçtiği kişiler moderetörler tarafından kapatılmıştır.Sabah geldim ve bülent beyin yazısını okudum link vermişti.Ve aynı şeyleri savunduğumuzu gördüm.Ve bir teşekkür etmek istedim. fakat konu aniden kapatılmış.
Ben bu modereratörleri nasıl seçti, hangi özelliğine göre belirledi bilmiyorum.Belki bizim bilmediğimiz özel nedenler olabilir diyerek seslenmedik ve gıkımızı çıkarmadık.Tekrar konuya döndüğümde konu uçmuştu.Silinmiş yani.Bülenbeyin sildiğini düşünmüyorum.Gelelim iki moderetöre.Ben bu arkadaşların ikisinide tanımam etmem.Ama bu arkadaşlar sanki bir yerden talimat almış gibi bir hışmla saldırıyorlar.Sizi akıl almaz iftiralarla suçluyarak hemde.

Nezaket ve saygı malesef bu arkadaşlarımızın semtine uğramamış.Kendi kendilerine saygıları olmadığı gibi insanlarada saygıları kalmamış.Neden derseniz gariplere siz moderetör olun denmiş.Ve bu insanlar moderetörlüğü,deli dumrulluk veya diktatörlük sandıklarından,herşeyden muaf olduklarını zannediyorlar gariplerim.Biz hiç kimseye engelli demek cüretinde bulunmadık.Ama malesef bu iki arkadaşımız umutsuz vakaa.

Engelli insanın ta kendileri.Kara kutuda olduğundan hasarları kendileride farkında değil,ne söylediklerinin ne de yazdıklarının.Bülent bey ise yahu ben ne yaptım böyle,nasıl böylebir hata yapmışım diye çaresizlik içinde kıvranıyor.Nedeni ise yine bu arkadaşlarımız.Bunları durduramadığına göre,kendi canını,bunların şerrinden kurtarmaya çalışıyor demektir.Değil ise gereken neden yapılmıyor.Neden bu kadar boşluk var.

Edepsizliklere,terbiyesizliklere neden izin veriliyor.Madem konuyu gördü ve kapatmadı ve müdahalede etmedi.Bu zararı yok demektir,onaylıyor demektir.Ve bugün bu konu sessizce ve sinsi bir şekilde kapatılıyor.Bir konunun sinsi bir şekilde kapatılması en hafif tanımı ile ayıptır.Kapatılabilir ama konuya müdahil olunur konu saptı arkadaşlar denilir ve delikanlı gibi kapatılır.Kimsede birşey söyleyemez.Ben bülent beyin kapattığına asla inanmam.Moderetör arkadaşlarımız da ise böyle bir irade olmadığı açıkça görülüyor.

Hesabına gelmedi ,kapat gitsin.Oh ne ala memleket.Önce bütün olumsuzlukları yarat,herkese hakaret ,iftira et sonra da bas düğmeye kapat.Çok akıllısınız.Ve size dokunulamaz değil mi?. Ha isterseniz bu konuyu da kapatın.Ve yüreğiniz,niyetiniz daha iyi pırıl pırıl gözüksün.Hakkımı helal etmiyorum diyeceğim ama bu insanlar hakikaten özürlü. Bu her şeyden muaflar demektir.

Ben forum sakinlerinden bu durumu vicdani ölçülerine göre değerlendirmelerini istiyorum.Ve bu durum forum adına hakikaten istenmeyen üzücü bir durumdur.Sıklıkla tekrarlanmaya başladı.Kendi adıma herkesten özür diliyorum.Saygılar efendim.

Not= belki farkında değil bu iki arkadaşımız, ama kapattıkları her konu silindi zannediyorlar.Bilgilerine sunuyorum.

Kapatılan konu tekrar açılmıştır.Ve bu konu oturan boğa tarafından başlatılmış bir konudur.Kim kapattı,kim açtı bilinmez.Yaşamın sırrını çözebilirsiniz belki ama bunu çözemezsiniz.

kimse delikanlı gibi çıkıp,ben kapattım,ben taşıdım diyerek sorumluluk almıyor.Bunların belirtilmesi forma şahsiyet kazandırır.Bu üzücü durumun tekrarlanması bülent bey tarafından engellenmelidir.Ve her önüne gelen konuyu kapatamamalı.Konuyu sadece bülent beyin kapatması en iyi çözümdür.Bülent beyin yargıç olup hatalı tavır koyan moderetörlerini o konu içinde hata yapıyorsunuz diyerek aleni bir şekilde uyarması şarttır.

Tıpkı sohbet odalarında ve bazı forum sakinlerine yaptığı gibi.Ben şahsen bülent beyin birçok inanılmazı başardığı gibi,bu minik moderetör tavırlarını da,yarattığı sorunlarıda çözeceğinden eminim.Sürçü lisan etti isek affola. Saygılar.

Evet bence de moderetörler gözden geçirilmeli. Kimse moderetör olacak kadar zeki, akıllı değil. Buna ben de dahilim tabi.

O kasadaki çürüğü temizlemezsen bütün kasayı çürütür

Burada neden bahsedildiğine dair en küçük bir fikrim yok. Hangi başlık kiliitlenmiş, hangi mesaja ne olmuş, hangi yönetici nasıl bir uygulama yapmış da bu başlık açılmış?

baba bune :) işiniz yokmu faydalanmaya bakın moderatörlere giydirmeyi bırakın ha varmı sıkıntı varda dünya tarihinde değişiklik yapmıycanız altı üstü ali gider veli gelir hepsi aynı :) şikayet belirtmenizde şikayet yok ama terbiyesizliklerinden rahatsızız diyip sizin terbiyesizlik etmenizde düşündürücü hadi hayırlısı...

ha bu kadar hakaret varken bu başlıkta bu başlığın kapatılıp hakaret edenlerinde engellenmemesini görmek asıl moderatörlerin işini yapmadığını şuanda düşündüm...

Ona kalırsa şu anda sen de hakaret etmiş oluyorsun diğer üyelere karşı ; )

Arkadaşlar ortamı germek ve de gerilmek yerine herkesin faydalanabileceği fikirleri tartışarak birbirimize yol göstererek daha stabil ve gerçek anlamda verimli işler başarabileceğimizi düşünmekteyim

ben tanımlama yapıyroum adam pkk seni vursun falan dediler bana demiş demediği şey kalmamış bunun tanımı terbiyesizlik ettiği anlamına geliyor bunu başka türlü nasıl ifade edeyim...

sorun açtığımız konuların kapatılması ben böbrek hastalarını bir derdini dile getirmek organ bağışını artırmak üzere bi grup oluşturma teklifi ile bir knu açtım iki defa ikiside hemen kapatıldı kimin ne gazı varsa biraz zencefil kökü yesinde gazını çıkarsın

Burada neden bahsedildiğine dair en küçük bir fikrim yok. Hangi başlık kiliitlenmiş, hangi mesaja ne olmuş, hangi yönetici nasıl bir uygulama yapmış da bu başlık açılmış?
.
Lütfen başlık altındaki konu yazımı okuyunuz.Sizin değerlendirmelerinize ihtiyaç var.Orda gerkli her bilgi görüşünüze sunulmuştur.Ben böyle keyfiliğe izin vermeyeceğinizi düşünüyorum.Başka arkadaşlarımızı hangi terazi ile tarttı iseniz,bu iki moderetörümüzüde (jim ve mac72) aynı terezide tartacağınızı düşünüyoruz.Amacımız arıza çıkarmak değil.Ama moderatörleriniz arıza çıkarmakta uzmanlaşmışlar.Saygılar

Tekrar edeyim: Hangi başlık kiliitlenmiş, hangi mesaja ne olmuş, hangi yönetici nasıl bir uygulama yapmış da bu başlık açılmış?

Bir URL alayım lütfen?

Bu arada hakaret eden üyeleri de bir gözden geçirirseniz iyi olur ; )

baba bune :) işiniz yokmu faydalanmaya bakın moderatörlere giydirmeyi bırakın ha varmı sıkıntı varda dünya tarihinde değişiklik yapmıycanız altı üstü ali gider veli gelir hepsi aynı :) şikayet belirtmenizde şikayet yok ama terbiyesizliklerinden rahatsızız diyip sizin terbiyesizlik etmenizde düşündürücü hadi hayırlısı...

ha bu kadar hakaret varken bu başlıkta bu başlığın kapatılıp hakaret edenlerinde engellenmemesini görmek asıl moderatörlerin işini yapmadığını şuanda düşündüm...
.
Erdal bey,ilgilenmiş olmanız bile yeterli bizim için.Bu forum fikirlerin söylenebildiği bir ortam diye biliyoruz. ve öyledir.Ama bir moderetör sıfatlı insan bana kalkıp sen ne içtin,kafayımı buldun diyemez.Kiben hayatımda su haricinde asla birşey ağzıma koymadım.Artı bizim hakkımızda fikir sahibi olmanız için mesajlarıma ve konularıma bakabilirsiniz.Bizim varlık sebebimiz burada ihtiyacı olan arkadaşlarımıza bir güzel söz söyleyebilmek.Bu bile yeterli bizim için.Bizim ağzımızdan çıkan tek kötü bir söz bulamazsınız.Biz eksiklikleri olan insanımıza siz özürlü değilsiniz diyerek pozitif enerji ile hayata daha olumlu bakmalarını sağlamak istiyoruz.Bize göre de gerçek özür karakutunun hasarlanması neticesinde oluşmuştur.Özürlü budur.Hiçbir insan çaresiz değildir.Herkes bir şeyler üretebilir ve hayata asılabilir.Allah bir şey aldı ise muhakkak beş şey ilave etmiştir yerine.Biz üzülmeyin,ağlamayın diyoruz.Siz belki hasta olabilirsiniz ama hepiniz benden bile daha akıllısınız.Bir şeyler üretin diyorum.Resim,yazıı,siir,alışveriş, müzik,beste, solist vs...Yani yapılacak ve başarılı olacak çok iş var.Biz bak bardağın yarısı dolu,bu su sizi idare eder,hayatınıza kendi iradenizle yön verin,kendi paranızı kazanın diyoruz.Olmadı ben de diğer arkadaşlarımızda kendilerine destek için hazırız.Diyoruz.Ha şimdi siz adeleti ve doğruyu desteklersiniz eminim.Peki bunun terbiyesizlik neresinde?.Biz sizin de başalarının da adil olmasını istiyoruz.Adil olmak veya olmamak insanlar için bağlayıcıdır.Bunun içinde ağızdan söz çıkmadan önce iyi değerlendirme yapmalıyız.Konu hakkında fikrimiz olması için önceki mesajları okumamız zorunludur.Yoksa peşin değerlendirmelerle kul hakkı almak işten bile değildir.Biz asla bunu istemiyoruz.Yargıç gözünü ve aklını kullanmadan hüküm verirse adil olamaz.Kendisini ise hiç kimse yargılıyamazsa bile ilahi bir yargı vardır.Buradan ise kaçmak mümkün değildir.Biz ağzımızdan çıkan her sözün arkasında durmak zorundayız.Yorumlarınızı yapmadan önce biraz düşündükten sonra yapmanızı rica ediyorum.Buraya yazılan her kelime mermi gibidir.Asla yerine koyamazsınız ve kırdığınız bir gönlü tamir etme şansınız işe hiç yoktur.Biraz daha dikkat diyorum erdal kardeşim.Saygılar sunuyorum.

Tekrar edeyim: Hangi başlık kiliitlenmiş, hangi mesaja ne olmuş, hangi yönetici nasıl bir uygulama yapmış da bu başlık açılmış?

Bir URL alayım lütfen?
.
http://www.engelliler.biz/forum/ayr...mal-bir-adam-kadin-tekerlekli-sandalyede.html
http://www.engelliler.biz/forum/ayr...l-bir-adam-kadin-tekerlekli-sandalyede-4.html
forumun sahipsiz olmadığını biliyoruz.Gereken yapılsın lütfen.Ben tarih tekerrür etmesin diyorum.(esas olan burada her istendiğinde konunun kapatılmasıdır.Konuyu siz inceleyin ve analiz ettikten sonra isterseniz kapatırsınız.Moderetöre verilen hak sınırsız olmamalı.Konu kapatmak bir marifet;ve taşımak bir ayrıcalık olarak kullanılmamalı.Ben açtığım başlıkları bundan sonra bu başlık bilerek burada açılmıştır,lütfen taşımayın diye not düşeceğim.Son olarak sizin binbir emekle yetiştirdiğiniz bir eseri başkaları kolayca çiğneyememeli.Ben kendi imkanlarım dahilinde buna izin veremem.Tabi gerisi size ve güvendiğimiz fikrinize kalmıştır.jimin url sini daha sonra size gönederirim.Bakıp bulayım.Sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyorum.Saygılar.

mavikalem, arkadaşım, "açtığımız konular neden kapatılıyor" diye bir başlık açıp suçlamada bulunuyorsun, ama ortada kapatılan bir başlık olmadığı gibi silinen bir mesaj da yok. "'Normal' bir adam/kadın, tekerlekli sandalyede!?" başlıklı konu kapatılmış değil. Dahası o forumda suçladığınız iki yöneticinin moderasyon yetkisi yok, isteseler de o başlığı kilitleyemezler.

mavikalem, arkadaşım, "açtığımız konular neden kapatılıyor" diye bir başlık açıp suçlamada bulunuyorsun, ama ortada kapatılan bir başlık olmadığı gibi silinen bir mesaj da yok. "'Normal' bir adam/kadın, tekerlekli sandalyede!?" başlıklı konu kapatılmış değil. Dahası o forumda suçladığınız iki yöneticinin moderasyon yetkisi yok, isteseler de o başlığı kilitleyemezler.
.
mac72 forum moderetörü değilmi?.Kendisi profiline böyle yazmış.Yani kontrol paneli yok diyorsunuz.Ve o sizin açtığınız başlık silindi gerçekten.Ama ben silmenin bu kadar kolay olamıyacağını belirtince tekrar açıldı.Kontrol panelinizde ne kadar kapatıldığını bile görmeniz lazım.Artı biz sadece diyoruzki konuları siz kapatabilin.Başkaları kapatamasın dediğiniz gibi.Benim gibi bir insana içmiş kafayı bulmuş demek herhalde bir uyarı gerektirir.Biz hem sizi,hemde işlerinize olan saygımızdan sessiz kaldık sırf size bir sıkıntı olmasın diye.Ama başlığın kapatılması affedilir bir şey değil.Ben çöküşü önlemenizi istiyorum.Eşit ve adil olarak bunu gerçekleştirebilirsiniz.Veya umursamaz hiç bir şey yapmazsınız.Asla bir ceza beklentimiz yok.Ama konuları sadece siz kapayın.Sizin haberiniz olmadan yeri bile değiştirilmesin.Neticede yaptığınız güzel ve hayırlı bir iş.Ama kimse de bunu tahrip etmemeli.Buna fırsat bulamamalı.Biz sadece üzülürüz.Unutmadan bu forum moderetörleri hakkında bir anket açın, bir başlık açın,sakinler,yani toplum,bunları nasıl görüyor bir bakın isterseniz.Olur ya belki benim bularla paylaşamadığım bir şey olma ihtimaline karşılık.Gerisi engin görüşlerinize kalmıştır.Ben sizi,yaptığınız inanılmaz işlerinizden dolayı çok seviyorum.Ve adil bir tavır gösterebilmeniz işinize de katkı yapacaktır.Bu kadar işinizin arasında bu sorunlarla uğraşmanız bizim için üzücü bir şey.Ama kaderin bir cilvesi diyelim eldende bir şey gelmiyor.Saygılar.

Arkadaşım, demeyeyim diyorum ama, boş konuşuyorsun, saçmalıyorsun. O başlık ne kapatıldı ne de silindi. Her forumun yöneticisi ayrıdır. Hiç bir yönetici yetkili olmadığı forumda kapatma vb. işlem yapamaz. Bu teknik olarak imkansızdır. Nokta.
Siz bir şekilde hırs yapmışsınız ve gözünüz görmek istediğinizi görür olmuş... Sakin olun.

Bence işi uzatacağınıza adını andığınız o iki yöneticiden ve bu başlığı açarak zaman kaybına neden olduğunuz üyelerden özür dileyin.

İşte şimdi bu başlığı kilitliyorum.

Hoşçakalın

Merhaba arkadaşlar.Ben bu foruma ilk geldiğimde bülent beyden cevabı almış ve çok hoşuma gitmişti.Sonra burada insanlara faydalı olabilme ihtimali olduğunu gördüm ve kaldım.Fakat bir müddet sonra iki moderatör tarafından hakerete uğradım.Ben bir an için bu arkadşlarımın gerçekten özürlü olduklarını unutmuşum.Bütün söylediklerine asla kızmadım. ama hakaret işin şeklini değiştiriyor.Gördüm ki bizim insanlara bir güzel söz ile destek olmak isteyişimiz,nedenini bilmediğim bir şekilde engelleniyor.Hiç kimseye karşı ağzımızdan tek kelime onur kırıcı bir kelime çıkmamıştır.Her zaman pozitif yaklaşımlarda bulundum.Her şeyin bir ömrü olduğu gibi bizim buradaki ömrümüzün bittiğini görüyorum.Arkadaşlarıma fayda yerine zarar vermek benim yapıma aykırı.Ben jim ve mac72 arkadaşlarımdan kendilerinin rahatsızlıklarını unutarak,sağlam insan kabul edip ona göre tavır koyduğum için özür diliyorum.Hasta insanı sağlıklı görmek benim hatam.Kendilerine hiç ama hiç kırgınlığım yok.Ben bütün haklarımdan vazgeçip helal ediyorum.
Ve sizlerden de özür diliyorum.Hep güzellikler düşündüğüm,hep pozitif olduğum için.Bardağın hep dolu tarafını görün arkadaşlar dediğim için.
Sadece beyaz olan bir şeyin nasıl siyah gösterildiğini ve nedenini anlıyamıyorum.İlahi bir şekilde doğru ve dürüşt bir insanın bütün köylerden kovulduğuna bir kere daha tanık oluyorum.Ben bütün insanımı ve sizleri çok seviyorum.Burda bulunma sebebim bu sevgi idi.Ben mavi kalem olarak yine beyazları ,mavileri yazacağım.Burda muhteşem arkadaşları tanıdım,ve mutlu oldum.Herşey gönlünüzce olsun ve yaradan gönlünüze göre versin diyorum.

ihtiyaç hisseden ve ulaşmak isteyen arkadaşlarım"" mavikalem34@gmail.com " adresimden ulaşabilirler.Ben bülent beyide yaptığı işler nedeni ile çok seviyorum.Doğruluk yıkılmaz bir kaledir.Sizde doğru durun arkadaşlar.Sadece yaradana kulluk edin arkadaşlar.Burda güzel zaman geçirdim. inşallah tek kişi bile olsa bir dostumuza faydalı olmuşuzdur.Hoşça kalın . saygılar arkadaşlar.

niye sorun ne ki..

bir ata sözü var bilirmisin :)

APTALA SÖZ AHMAKGA YÜZ VERMEYE GELMEZ' MİŞ

otur hatalarını düsün

ve su kelimen sen ne kadar haklı olsanda su yazdıgın kelime coook krıcı bir kelime ;;;

.Ben jim ve mac72 arkadaşlarımdan kendilerinin rahatsızlıklarını unutarak,sağlam insan kabul edip ona göre tavır koyduğum için özür diliyorum.Hasta insanı sağlıklı görmek benim hatam

sağlıklı olan bir insana ayrıcalık mı tanınması gerekiyor davranışlarda ben bunu anlamadım, neyse herşey gönlünce olsun...

mavikalem34 dün açtığınız konudaki yaptığınız anlamsız suçlamalardan sonra bu seferde anlamsız bir bahaneyle gidiyorsunuz.Sizin 2 modernatörü neden suçladığınızı hala anlayabilmiş değilim.Ve sizi anlayamayan tek kişide ben olmadığımı düşünüyorum.Yolunuz açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt