Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na atananlardan istenen belgeler nelerdir?

hak_dostu17

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Adalet Bakanlığına atanan arkadaşlar öncelikle hepimiz için hayırlı olsun. Hangi belgeler isteniyor yada ne zaman yayınlanacak bilgisi olan varmı.

Arkadaşlar bu arada nerelere atandınız , hem tanışıp birbirimize yardımcıda olabiliriz bu konuda .
Ben İstanbul-Kartal'a atandım .Tahminen ne zaman duyurulur ?

Ben de Kartala atandım.Henüz İnternet sitelerinden bir duyuru yapılmadı. Yada ben görmedi. Bir bilgisi olan arkadaşımız varsa bilgilerini paylaşabilir mi?

adliye camiasına hoşgeldiniz arkaşlar hayırlı olsun ben bu haziranda 9 senemi doldurcam adaletin içinde :)

yok mu adalet bakanlığından haberi olanlar istenen belgeler için

adliyeye gidiyoruz bilmiyoruz diyorlar sitede açıklama yapmıyor ne yapacağımızı şaşırdık valla 3 gündür kendi işime konsantre olamıyorum

Adalet bakanlığı personel daire başkanlığı sitesinde bu bilgileri buldum. HENÜZ SİTEDE YAYINLANMADI ama bunun dışında bir şey isteyeceklerini düşünmüyorum Bu belgeleri şimdiden hazırlayın derim. Sizde bu linkten inceleyebilirsiniz. TIKLA
Açıktan yeniden -atama
1) Dilekçe
-Atamasının yapılması düşünülürse aşağıdaki belgeler istenir:
2) Kimlik fotokopisi
3) Vukuatlı nüfus kayıt örneği
4) Öğrenim belgesi
5) Sağlıkla ilgili olarak, görevini devamlı yapmaya engel bir
durum olmadığına dair yazılı beyan
6) Mal bildirimi
7) 2 adet fotoğraf

Özürlü ve Eski Hükümlü Eleman İstihdamı.
1) Başvuru formu,
2) Nüfus cüzdanı fotokopisi,
3) Öğrenim belgesi,
4) Sınav sonuç belgesi,
5) Fotoğraf,
6) Sağlık kurulu raporu

sabıka kaydı vukuatlı nufus askerlikle ilgili belgede isterler birde mal beyanı

naser34 arkadaşım bende kartal'a atandım .özelden tel. numaranı yazabilirmisin . tanışalım , görüşelim .
Ali79 hocam tecrübene güvenerek soruyorum , memnunmusunuz adliyeden , kurumunuzdan , çalışma şartlarından , maaşınızdan ? biraz aydınlatırsanız ben ve diğer arkadaşlara faydalı olacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar hepimizin gözü aydın sonunda bizim evraklarda yayınlanıyor. Bakanlığı aradım. yarın (20.03.2013 Çarşamba) yayınlanacağını söylediler. Bu kadar bekledik bir güncük daha bekleriz bişey olmaz :)

Arkadaşım cezaevlri ve adalet aynı gün yayklanır inşallah öyle olur.
Verdiğin bilgi için teşekürler,ankara merkezimi aradın doğruluğu kesinmi

sanırım hizmetli kadrosundan atandınız maaş normal memur aylığı alırsınız yani evli ve çocuklu iseniz 1.800 falan ama bekarsanız daha düşük olur tahminen kısaca özetlersek işe başlayınca adaletin içinde adalet arayacağınız kesin :)

arkadaşlar açıklandı mı belgeler, adalet bakanlığı sayfasında göremiyorum.

millet nerdeyse işe başlayacak biz hala bekliyoruz belge açıklanmasını benim derdimde adalet bakanlığı memur kadrosuna bilgisayar sertifikası istermi istemezmi benim yok ta

tercihinin nitelik kodları arasında var mıydı bilgisayar sertifikası

nitelik kodlarında yoktu ama türkiye halk sağlığı vhki kadrosunun da niteliklerinde yoktu onlar istemiş bu sertifikayı

Sanmam istesinler dostum, sen şididen kötü düşünme bence, hem isteseler bile nitelik kodunda belirtilmediği için bu yüzden yerleştirmeni iptal etmeleri gibi bir durum olmaz bence

adlet bakanlıgı belegelri nezman ayınlaycak biligisi olan varmı

nezaman açıklayacak bukrum daha belgelri ne zman başlangıç olacak

herkesinki açıklandı bizimkinden hala ses yok

Adaletin evrakları hala yayınlanmadı bekliyoruz. Bugün cezaevlerinin evrakları yayınlandı.

Duyurular
ÖSYM tarafından ÖMMS ve kura ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına yerleştirilen adayların 27/03/2013 tarihinden itibaren aşağıda yazılı belgeler ile birlikte yerleştirildiği yer Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat etmeleri gerekmektedir.
Başvuru esnasında ilgililerden alınacak belgeler;
1. ÖSYM yerleştirme sonuç çıktısı,
2.Diploma aslı veya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarınca onaylı sureti,
3.Nüfus cüzdanının Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarınca onaylı sureti,
4."Özürlülük Ölçütü Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre alınmış ve Yönetmelikte kabul edilen oranda özürlü olduğunu gösteren (ÖSYM’ye sınav için ibraz edilen) Sağlık Kurulu Raporu'nun aslı veya onaylı sureti(Aslı getirildiğinde komisyonca onaylanacaktır.),
5. Mal Bildirim Beyannamesi.

Eee arkadaşlar ses soluk kesilmiş .hepiniz başladınızmı yoksa hala benim gibi bekleyen varmı ? Ben Kartal'a atandım aradım sordum soruşturdum ama hala bekliyoruz ,diğer illerdekilerde başladı bi kartal kaldı .Benden başka varmı Kartal'dan haber bekleyen ? Biraz canlanın yahu forumu aktifleştirin herkes memnun herkes rahat heralde halinden .

bu siteyi takip eden yok heralde .

Üst Alt