Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na Mübaşir olarak atandım. Ama görevi yapmakta zorlanıyorum?

ahmetuslu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hizmetli olarak adliyeye atandim mubasirlik verdiler bi kaç gün sonra yapamayacağı söyledim müdüre oda tmm dedi ilerleyen zamanlarda yapacan derlerse yapmak gibi bi mecburiyetim varmı engeline ters çünkü k bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi

engelin neydi ne ters düştü

görme ve duyma mübaşirlik için zor kısım vermişler görev kısmını değiştirebilirler bence ama yapacan derlerse tabiki yapma mecburiyetinde olabilir ama size tamam demişler mecburiyet koymazlar belki başka görev yeri ile yer değiştirme yaparlar

Hizmetli olarak çalışmak daha mı kolay ? Ne yapabilirsin mesela? Bu konuda yöneticilere yol da göstermek lazım. Ben bu işi yapamam ama şu işi yapabilirim gibi.

Adliye personeli ile ilgili bir yazida mubasirin yetersiz kaldigi zamanda mubasire yardim etmek olmadiginda ifa etmek gibi bir sorumlulugumuz var .

size engelinize ters yada engel durumunuzu artırıcı iş veremezler bunun dışında tabikide verilen görevi yapmak durumundasınız

Adliyede mübaşirlikte kolay bir görev değildir. Bence yapamıyorum diye durumu amirlerinize belirtin daha kolay işlere versinler. Bizim adliyede ki özürlü memurlar kolay işleri yapıyorlar. Mübaşirliğe kolay kolay vermezler onları.

Üst Alt