Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet bakanlığında memurum. Veri hazırlama ve kontrol işletmenliğine geçebilir miyim

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Selam
Adalet bakanlığında lise düzeyi memurum.Veri hazırlama ve kontrol işletmenliğine geçebilirmiyim..Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevaplarmı.?
teşekür ederim şimdiden.

halk eğitim merkezinde bilgisayar sertifikası alın ... yanı kursa gıdın.. sertifika aldıktan sonra onaylı örneği ve bir adet dilekçe ile iş yerinize verin.. onlar bakanlığa gönderiir 2 veya 4 ay da işlem tamamlanır artı 20 tl de para maaşınıza gelir o kadroya geçildin diye

Teşekur ederım....Bu asalet tastıklendıkten sonra mı. yada hala aday memurkende yapabılırmıyım.? Ayrıca yazacagım dılekce ile ilgili kısa bir örnek verebılırmısınız...

asalet bıtsin sonra dene ,acele etme henüz... kurumunuzda özürlü memur olarak görev yapmaktayım.26/01/2014/-07/04/2014 tarihler arasında düzenlenen 160 saatlık bilgisayar kullanımı (bilgisayar işletmenliği öperatör )kursunu tamamaladım. kadromun V.H kontrol işletmeni olarak değiştirilmesi için gereği arz ederim ad soyad imza

hoşcakal;

teşekurederım...mutlu günler dilerim...

HOŞCAKAL;

Bu işlem için ünvan değiştirme yada görevde yükselme sınavı gibi bir sınav beklenmeden dilekçe ile olabiliyor mu ? Bende hizmetli kadrosuna atandım 2 yıllık bilgisayar programlama mezunuyum bende bu şekilde dilekçe ile kadromu değiştire biliyor muyum . Tabi asaletimin onayından sonra.

azmican seninki de özel idarelerde yeni bir kuruluş açıldı ordan dilekçe yazıyorsun uygun bir kadroya atıyorlar. Senin ki hak ettiğin görevi yapamama oluyor bölge idareye versen kazanırsın mutlaka..

Genel idari hizmetler sınıfında iseniz ki memurum diyorsunuz öyle olmalısınız bilgisayar işletmenliği sertifakınızıda dilekçenize ekleyerek bağlı bulunduğunuz personel işlerine veriyorsunuz.Sonra onlar eğitim, kıdem bunları puanlayarak veri hazırlama sıralamasına alıyorlar.İşin gerçeği lise mezunu olarak ve muhtemelende kıdeminiz azdır size zor sıra gelebilir.

VHKİ memurluğun bir üstüdür, dilekçe ile geçildiğini kim söyledi? Öyle olsa ülkede memur kadrosunda tek bir kişi kalmaz.. Kurumunuz Görevde yükselme sınavı açar, o sınavda VHKİ için kadro tahsis edilmişse, görev süreniz(3 yıl), puanınız ve kriteriniz tutarsa o zaman VHKİ olursunuz..

kurumlar farklı olanlarda belki değişiklik vardı benim yazdıklarım doğru ve güncel sağlık bakanlığı için ama

Sağlık bakanlığı sınavsız lise mezunu hemşire bile alıyor, o bakanlıkta öyle olabilir ama prosedür anlattığım gibi..

loks;

Yok onuda geçen yıl başından sonra kaldırdılar . Artık 2 yıllık bitirmeleri gerekecek :)

Üst Alt