Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adaletsiz davranarak rapor oranlarını düşük vermişler!?

ozmuşlu

Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
100
s.a arkadaşlar benim normalde yüzde 44 engelli raporum vardı bazı sebeplerden ötürü yeni rapor almam gerekti geçen sene raporum yüzde 39 a düştü geçen hafta yeniden müracat ettim yüzde 26 vermişler ? şimdi ben epilepsi hastasıyım nöbet geçirmekten sabaha kadar uyuyamıyorum gözlerde sıkıntı var boyun düzleşmes var bu kadar şeye rağmen bana nasıl yüzde 26 rapor verdiler çıldırmamak elde değil ? bu doktorları dövüyorlar ya vallahi billahi tillahi hak ediyorlar..
( gocunan isteyen istediği yere şikayet edebilir )

ben iyileştim mi ki bu adamlar bana bu raporu veriyorlar ? Allahtan reva mıdır ? şimdi itiraz et felan demeyin beni hemen kayseriye sevk edecekler orya gidecek zamanım da fırsatım da yok üstelik daha oraya gitmeden 500 lira para istiyorlar Allah topunun belasını versin...

Haklisiniz epilepsi puan tablosuna baktinizmi incelemenizde fayda var

(Gölge)

bakmadım kardeş bakmadım onu incelemek benim görevim değil hakkımı yediler benim...
Allah topunun belasını versin çocuklarından çıksın inşallah sanki ceplerinden birşey veriyorlar bundan sonra dayak yiyen hiçbir doktora acımayacam...

batsın bu dünyaa a beee nerde bu devlet nerde bu millet ???

illa kıçı kırık rapor için de araya adam mı koyalım yani onu mu istiyorunuz ?? batsın bu dünyaa beee..

Haklisin kardeşim allah yardimcin olsun

doktorlara rapor vermeyin diye talimat verdiler sanki yüzde 40 rapor alabilmek için yaşayan ölü olman gerekiyor. düzen çok değişti ve rapor almak neredeyse imkansız oldu.

musametin

aynen öyle valla sanki adamlardan yüzde 80 - 90 rapor istiyoruz Allah sorsun hesabını başka birşey demiyorum .. yarın bir gün bir devlet işine girecek olsak ben mağdur olacam adamlara hangi raporu gösterecem doktorların çoğu Allahlık ...

(Gölge)

vallahi bunlar yüzünden hastalık sahiibi dert sahibi oldum...

Omurilik felçli kişilere bile ağır engelli yani tam bağımlı raporu vermeyen bu imansizlar,İnşaallah bu 2023 seçimlerinde bu vicdansız adaletsiz yönetim sistemi son bulacak ...

Dr ların yapabileceği bir şey yok sistem hastalıkların oranlarını otomatik olarak yazıyor fazladan oran yazarsa Dr sorguya çekiliyor sıkıntı o sisteme hastalık oranlarını düşürenlere her zaman gerçek hastalar mağdur oluyor maalesef

bilgeadam
çok kötüir düzen çok kötü bir sistem içinde yaşıyoruz üstad ...
peki şu anda ben engelli alımlarına müracat ediyorum atansam hangi raporu kuruma verecem acaba ??
bunun açıklamasını izahını kim yapacak benim mağduriyetimi kim giderecek ????

Eree
batsın bu düzen batsın bu sistem benim mağduriyetimi kim giderecek o zaman ???

bilgeadam
ne otamatigi doktor istedigi puanı verebilir doktorun kaleminin ucunda herşey yeterki canı istesin

Alanda pişman almayan da pişman Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

(Gölge)

aynen öyle insiyatif doktor da haa yazmaz cebinden birşey verir gibi davranır ayrı mesele....

yanlışınız var doktor kafasına göre yazamıyor maalesef sistem değişti ve bizi sistem mağdur ediyor :/

Minik77

eeee ne olacak peki ??? resmen engeli olmayan engelli gibi birşey olduk kağıda bakarsan sağlam ama normalde hasta engelli ne kadar saçma bir düzen....

eeee ne olacak peki ??? resmen engeli olmayan engelli gibi birşey olduk kağıda bakarsan sağlam ama normalde hasta engelli ne kadar saçma bir düzen....

haklısın valla ne diyebileceğimi bilmiyorum gerçekten doktorlarında elini kolunu bağlıyorlar bizleride mağdur ediyorlar nasıl çıkıcaz bu işlerin içinden bilemiyorum

ozmuşlu

siz ekpss'ye girme hakkı kazandığınız rapor ile atanacaksınız benim bildiğim. sonrasında atanırken sizden tekrar rapor isteyecekler ama bu hangi türden işlerde çalışabileceğinizi ölçmek için sanırım. yani kadronuz engelli de olmuş oluyor ilk cümleye göre diye düşünüyorum ben.

Ne sistemi arkadaşim puan taplosu var ona göre veriyor cani isterse doktorun istedigi puani verir

Oakdz
tamam da başkası da diyor ki en son aldığın rapor neyse o geçerlidir diyor nasıl olacak peki ???
ayrıca ekpss için demiyorum ben açıktan yapılan kurra ile olan atamalar da durum nasıl olacak ?? çok kötü oldu bu çokk resmen hayatımızla oynuyorlar nalet olsun deli olmamk elde değil...

(Gölge)
o puan tablosunu belirleyenin Allah belasını versin....

Dini inancımı yitirdim puan kitabına inaniyorum:D:D:D:D:D

Son düzenleme:
(Gölge)

valla böyle giderse inancımı yavaş yavaş bende yitirecem ... ilyas salman gibi olacam hayatta hiçbirşey istediğim gibi gitmiyor...

Engelli raporu itiraz süreci

s.a arkadaşlar tam 3 ay önce engelli raporu aldım yüzde 26 verdiler. şehir dışında başka hastaneye gitmeden buna nasıl itiraz edebilirim ? hastaneye en son gittiğimde ordaki memur sağlık kuruluna müracat edildiğinden felan bahsetmişti birde artık 6 ayda bir engelli raporu alma olayı da bitti dedi yakın zamanda bu işleri yapan bilgi verirse sevinirim...

Il sağlık Müdürlüğü ne gidiyorsun itiraz dilekçesi veriyorsun daha sonra onlar seni arıyor hastaneye tekrar yönlendiriyor hastane farklı olabilir

ozmuşlu

Ne bitmesi arkadaşim 6 ay sonra girebilirsiniz kim uyduruyor bunları vermemek için 50 takla atıyorlar

Rapor yönetmenliginde yazıyor bı bak

bu adminler yıllanmış konuları yenisi ile birleştirince zevk mi alıyorlar acaba ????

Alsa ne olacak son raporu sıkıntılı vergi indirimi iptaldir
Raporu ne için alacaksin özmûşlu şimdi

[FONT=Times][FONT=Calibri]DÖRDÜNCÜ BÖLÜM[/FONT][/FONT][FONT=Times][FONT=Calibri]Raporların Geçerlilik Süresi ve İtiraz[/FONT][/FONT]
[FONT=Times][FONT=Calibri]Raporların geçerlilik süresi[/FONT][/FONT][FONT=Times][FONT=Calibri]MADDE 11 –[/FONT][/FONT][FONT=Times]4) Yeni bir engel durumunun ortaya çıkması veya mevcut engellilik durumunda bir değişiklik meydana gelmesi hâlinde, bireyin talebi ve ilgili branş hekiminin sağlık kuruluna sevki uygun görmesi üzerine süre aranmaksızın engellilik durumu yeniden değerlendirilir ve yeni rapor düzenlenir.

Bu madde ile engelimde ilerleme şeklinde başvuru yapıp işlem yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Belki bu maddeden faydalanan vardır yardımcı olabilir.[/FONT]

Üst Alt