s.a arkadaşlar benim normalde yüzde 44 engelli raporum vardı bazı sebeplerden ötürü yeni rapor almam gerekti geçen sene raporum yüzde 39 a düştü geçen hafta yeniden müracat ettim yüzde 26 vermişler ? şimdi ben epilepsi hastasıyım nöbet geçirmekten sabaha kadar uyuyamıyorum gözlerde sıkıntı var boyun düzleşmes var bu kadar şeye rağmen bana nasıl yüzde 26 rapor verdiler çıldırmamak elde değil ? bu doktorları dövüyorlar ya vallahi billahi tillahi hak ediyorlar..
( gocunan isteyen istediği yere şikayet edebilir )
ben iyileştim mi ki bu adamlar bana bu raporu veriyorlar ? Allahtan reva mıdır ? şimdi itiraz et felan demeyin beni hemen kayseriye sevk edecekler orya gidecek zamanım da fırsatım da yok üstelik daha oraya gitmeden 500 lira para istiyorlar Allah topunun belasını versin...
( gocunan isteyen istediği yere şikayet edebilir )
ben iyileştim mi ki bu adamlar bana bu raporu veriyorlar ? Allahtan reva mıdır ? şimdi itiraz et felan demeyin beni hemen kayseriye sevk edecekler orya gidecek zamanım da fırsatım da yok üstelik daha oraya gitmeden 500 lira para istiyorlar Allah topunun belasını versin...