Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür

HASANCAN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne biz engellilere tanıdığı ücretsiz ulaşım için teşekkürler. :)

Bir teşekkür mesajı yazdım:
Bir üyemizin mesajı üzerine, Adana Beledeyesi'nin engellilere ücretsiz ulaşım hizmeti verdiğini öğrendim. Bu uygar hizmetinizden dolayı teşekkürler ederim. Her hizmetin HERKES İÇİN planlanması ve sunulması dileğimle. Saygılar sunarım.

Sizlerin de yazması çok anlamlı ve etkileyici olur düşüncesindeyim:
www.adana-bld.gov.tr/iletisim_baskan.asp

Böylesi daha iyi olmuş,
teşekkür ederiz
bu hizmetin devamı için güzel olur mail atmak

Engellilere tanıdığı ücretsiz ulaşım hakkı ve diğer tüm hizmetleri için belediyemize teşekkürler :)
Aytaç Bey mesajlar için çok memnun olacaktır çünkü çok insancıl bir yapısı var :)

Bende bir teşekür mesajı yolladım:

Başkanım engellilerin bir nebzede olsa ulaşımda sağlamış olduğunuz imkan ile engellilere nefes olduğunuzu ve engelli arkadaşlarımızın ücretsiz ulaşımında göstermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekürler. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılar....

Herkesin bu konuya duyarlılık göstermesi dileğiyle.....
Yapılan destekler karşılıksız kalmamalı diye düşünüyorum.
EEEEEeee ne bekliyorsunuz siz de yazın.....

bende bir adanalı olarak Aytaç Durağın yaptıklarını asla tasvip etmiyorum..mecbur yapacaklar....sunulan hizmetleri az görüyorum..25 senedir başkanlık yapmış birisinin engellilere ücretsiz ulaşım çok mu ? arkadaşım.

emege saygı duyalım yapılana bari nankörlük yapmayın.teşekkürler AYTAÇ DURAK.emek vermese bu kadar yıl başta olmazdı sanırım.parti hiçbirşey umrumda degil.ortada yapılan bişeyler var.bunları göz ardı edemem.saygılar.

bende adanadayım tekerlekli sandelyeyle otobüse binemiyorum bu haktan nasıl yararlanacam??bedava yapmak sorun deil ben o hizmetten yararlanamadıktan sonra üstüne para versede nafile.arkadaşlar sokaklarda falan tekerlekli sandelyeyele geziyorum siz böyle övünce Aytaç durağı demek farklı pencerelerden bakıyoruz olaya.alt yapı adanada berbat durumda kaldırımlar, yollar.normal insanlara güzel gözükebilir benim penceremden durum çok kötü...

Üst Alt